Σελίδες

16 Σεπ 2011

Αυτό σημαίνει να είσαι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση...



Η κυβέρνηση έχοντας ανοιχτά τα αυτιά της απέναντι στις προτροπές του ΠΑΜΕ για την μη πληρωμή του ειδικού τέλους των ακινήτων όσο και για την στάση της ΓΕΝΟΠ πως δεν θα κοπεί σε κανέναν το ρεύμα (αν και κρατούμε σοβαρότατες επιφυλάξεις για το κατα πόσο είναι ειλικρινής η στάση των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ), κατέθεσε σήμερα τροπολογία του νομοσχεδίου με την οποία εκβιάζει τάχα μου την ΔΕΗ και τους άλλους ιδιώτες παρόχους ρεύματος, αλλά στην ουσία πιέζει ψυχολογικά τον εργαζόμενο λαό να υποκύψει και να δανειστεί ακόμα, ωστε να πληρώσει τα λύτρα των εκβιαστών !


Σύμφωνα με την τροπολογία αυτή, το Δημόσιο (μιλάμε για πλήρη διαστροφή του όρου πλέον, καθώς ποιό Δημόσιο είναι αυτό, το οποίο τάσσεται κατά του δημοσίου συμφέροντος ??? 
Εκτός εαν δεν θεωρούμε πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα ως δημόσιο αγαθό, αλλά ως μια πολυτέλεια.) θα επιβάλλει πρόστιμο στις παραπάνω εταιρείες παροχής, εαν δεν κόβουν το ρεύμα στους φορολογούμενους που δεν πληρώνουν το τέλος, το οποίο μάλιστα θα ισούται με το 125% του τέλους. 
Μάλιστα εκτός απο το πρόστιμο, η εταιρεία θα είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει το Υπουργείο για τα ονόματα των οφειλετών, ώστε να κινηθούν νομικά εναντίον τους !!!!


Είναι δεδομένο πως αυτό το νταηλίκι, δεν κατευθύνεται προς τις εταιρείες παρόχους, οι οποίες εδώ βλέπουν τα πράγματα απο την σκοπιά της κερδοφορίας τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
 Οι ψευτοεκβιασμοί τους προσπαθούν να πετύχουν την καρδιά του ταξικού τους αντιπάλου, τους εργαζόμενους, που σύμφωνα με τους κυβερνώντες για "να μην έχουν προβλήματα, καλύτερα θα ήταν να δώσουν το φακελάκι και να το βουλώσουν". 
ΦΑΣΙΣΜΟΣ καραμπινάτος αλλά ... κοινοβουλευτικός.
Τα ίδια μηνύματα έρχονται και απο την μεριά της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, που ναι μεν διαφωνούν (νομίζουν πως απευθύνονται σε ζωα), αλλά συνιστούν την πληρωμή του τέλους.

Για αυτό και εμείς απαντάμε
 ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ.
ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/9/11, 12:22 π.μ.

    αναγνώστης είπε...
    Μάλιστα. Και...ποιός θα το πληρώσει το πρόστιμο;
    Η ΔΕΗ;

    Κι αν πληρώσει δηλαδή τι θα γίνει;
    Θα αναλάβει τα χρέη της ΔΕΗ το δημόσιο ή θα την κλείσει και θ' αφήσει την χώρα χωρίς ρεύμα;
    Ή μήπως θα μεταφέρει τα πρόστιμα της ΔΕΗ στον...στρατηγικό επενδυτή που σκοπεύει να την πουλήσει; Πολύ θα ήθελα να δω την φάτσα του "επενδυτή" με 2 δις πρόστιμο...

    ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει από αυτά, μη μας κοροϊδεύουν.

    Όσο για τα "άλλα" (όλοι ξέρουμε ποιά μέσα μπορεί να εφαρμόσει μια χούντα), αν τα κάνει θα πρέπει τα μεγάλα συνδικάτα του δημοσίου (ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.), μαζί με ΠΑΜΕ κλπ να βγουν με ανακοινώσεις, απεργίες όπου μπορούν, καταλήψεις κλπ. με ΚΑΘΕ τρόπο να πιέσουν τους ξεφτίλες της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ σε γενική πολιτική απεργία.

    Για να δούμε.
    Γιατί αν δεν δούμε ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς τους. Η Θάτσερ μπροστά σ' αυτή την μετενσάρκωση των δωσίλογων ταγματαλητών ήταν παιχνιδάκι, κι όλοι ξέρουμε τι έκανε στους ανθρακωρύχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή