Σελίδες

4 Σεπ 2011

Απο τις 18 σοσιαλισμός...



ΑΠΟ : γλόμπινγκ
Αναδημοσίευση ενός σχολίου του Θερσίτη στο Αμπελοφιλοσοφίες, το σχόλιο είναι γραμμένο με κεφαλαία και κάπως ανατσούμπαλα μιας και ο συγγραφέας είχε πάρει φόρα, άλλα το αναδημοσιεύω ως έχει.

37 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

ΧΑΧΑ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΗ.

ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΠΕΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΙΑ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 1981. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

Η ΣΗΜΕΝΣ, Η ΜΑΝ, Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ. Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ. ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΕΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΝΟΕΜΡΒΗ ΤΟΥ 1981 (ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ). ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΔΙΩΞΗΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΙΑ ΤΗΝ ΔΕΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ.

ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΑΡΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΚΑΙ ΓΕΠΟΙΟΠΟΙΥΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ  ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.

ΟΙ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜ ΣΤΑ ΠΑΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΗΚΙΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/11, 1:48 μ.μ.

    Χθες στην συνδιάσκεψη του πασοκ ο γιωργάκης έδωσε στοιχεία για την διεθνή κατανομή πλούτου, για το όριο της φτώχειας που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο το πλανήτη ζουν με λιγότερο από 1 ευρώ.
    Στην πραγματικότητα ο γωγος έδινε στοιχεία στα αφεντικά του στους βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες και στους γιγάντιους πολυεθνικούς ομίλους, για την επίτευξη των στόχων, όχι μόνο των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά όλης της ευρωπαϊκοαμερικανικής λυκοσυμμαχίας.
    Αυτό που κατάλαβα εγώ από τη χθεσινή του ομιλία, ήταν ότι τα στοιχεία (ότι υλοποιούνται όλες οι αντιλαικές εντολές του κεφαλαίου, με αποτέλεσμα οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και φτωχοί φτωχότεροι) τα έδινε με καμάρι στα αφεντικά του, και όχι σε μας. Όπως τότε όταν έλεγε "λεφτα υπαρχουν", εννοούσε στις τσέπες του λαού και θα τα πάρω. Όπως και έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος ανώνυμε
    τον λαό δεν τον υπολογίζουν πέρα απο φτηνή εργατική δύναμη και ψήφους για να ανακυκλώνεται το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή