Σελίδες

8 Ιουλ 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ... & αναίδεια...



Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία όσο ο λαός επιτρέπει στον Γ. Καρατζαφέρη να του βγάζει με αναίδεια τη «γλώσσα» και να τον προσβάλλει. 
Το έκανε και χτες στη δημόσια τηλεόραση. 
Για την κρίση και το χρέος υπέδειξε σαν ένοχο το λαό: 
«Ολο αυτό το πάρε - πάρε, μας έφτασε σήμερα σε αυτή την κατάσταση» ισχυρίστηκε και αφού ενοχοποίησε το λαό του ζήτησε να σκύψει το κεφάλι, να αποδεχτεί «θυσίες», και πρόσθεσε: 
«Αν θέλουμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο διαβίωσης, θα πρέπει να βρισκόμαστε σε μια αρμονία με αυτά που ζητά η Ευρώπη. Αν θέλουμε να επαναστατήσουμε και να πάμε μόνοι μας, τότε όλοι οι μισθοί θα μειωθούν δραστικά. Πρέπει να καταλάβουμε πως ισχύει η θεωρία των γειτονιών της Ευρώπης. Ο πλούσιος Βορράς, Σκανδιναβία και Κεντρική Ευρώπη, η λιγότερο πλούσια Ιβηρική και τα Βαλκάνια με χαμηλούς μισθούς της τάξης των 200 - 250 ευρώ. 
 Σε αυτή τη γειτονιά της Βαλκανικής, η μόνη ανορθόδοξη είναι η Ελλάδα. Αποτελούμε μία οικονομική ανορθογραφία η οποία πρέπει να διορθωθεί (...) Τα κεκτημένα και τα προνόμια μας οδήγησαν στη χρεοκοπία σε όλους τους τομείς»!!!
Ανορθογραφία, λοιπόν, τα 600 ευρώ σύνταξης και τα 500 βασικού μισθού. 
Τα κεκτημένα του λαού, ψίχουλα μπροστά στα κέρδη που κατέκτησε η πλουτοκρατία με τον ιδρώτα του λαού, οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία. 
Αρα, σαν ένοχος που είναι, πρέπει να πληρώσει και να μη σκεφτεί να αντιδράσει γιατί τότε τον περιμένουν ακόμα χειρότερα!
Η «ύβρις» του ΛΑ.Ο.Σ. θα πάρει αργά ή γρήγορα την πρέπουσα απάντηση απ' τη λαϊκή «Νέμεσι». 
Ας μην έχουν καμιά αμφιβολία γι' αυτό.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/11, 4:08 μ.μ.

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/11, 5:48 μ.μ.

    αν τα ειπε καλωσ ανωνυμε τοτε συμβαινει το εξεισ 1/ τα εφαγε ο λαοσ αρα σωστα πρεπει να πληρωσει 2/ δεν τα εφαγε το κεφαλαιο και τα λαμογια του συστηματοσ αφου ο φασιστασ καρατζαφυρερ δεν το αναφερει σαν αιτεια τησ κρισησ αρα ειναι εκτοσ προβληματοσ 3/ δεχομαστε οτι πρεπει να ζουμε με 300 ε την στιγμη που αυτοι που δεν ευθυνοντε για το προβλημα συμφωνα με τον καρατζαφυρερ εβγαλαν μονο στην ελβετια 600 δισ ευρω . τωρα αν αυτα τα θεωρεισ λογικα σιγουρα εχεισ παρει διαζυγιο απο την λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή