Σελίδες

4 Ιουλ 2011

Αυτή η ιστορία, βρωμάει !


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : Faros

Αναφέρομαι στις επιθέσεις κατά βουλευτών του ΠΑ”ΣΟ”Κ (κυρίως), που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει διαστάσεις … μουντιάλ !!!
Κάποιοι, προφανώς, νομίζουν ότι έτσι εξαντλούν το … επαναστατικό τους καθήκον.
Όμως, είναι έτσι και για όλους ;
Οφείλω να πάρω, για το θέμα, θέση:
Δεν νομίζω !
Αυτή η ιστορία, μάλλον, … βρωμοκοπάει !
Το ότι είναι στημένη και από πριν … ξεπουλημένη (που λέει και το γνωστό άσμα) είναι προδήλως φανερό – και κάτι παραπάνω !


Δεν γνωρίζω ότι είναι σε γνώση των βουλευτών (κυρίως του ΠΑ”ΣΟ”Κ) – δεν θα το απέκλεια και τελείως - που “δέχονται” τις επιθέσεις, σίγουρα όμως είναι σε γνώση μηχανισμών και υπηρεσιών !
Και, θυμίζει … γνωστούς – αγνώστους !
Που, χρόνια τώρα, όλοι τους ξέρουν (οι φωτό τους κάνουν το γύρω του κόσμου από τις τιβι) και όμως κανένας δεν συλλαμβάνεται !
Το ίδιο και με τους … βουλευτοεπιτιθέμενους !
Μέχρις στιγμής δεν έχει συλληφθεί ΚΑΝΕΝΑΣ !
Προφανώς και ούτε πρόκειται …
Άρα …


υ.γ. 1: και μην πει κανείς ότι απλά δεν … προέκυψε (η σύλληψη, ντε) !!!
Όλοι γνωρίζουν, ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές όπου κι αν πάνε, συνοδεύονται … Ξέρετε από ποιους …
Αυτοί δε, που συμμετέχουν στις επιθέσεις, δεν είναι παρά δυο τρεις …
“αγανακτισμένοι” !

υ.γ. 2: ας μην προσπαθήσει κανείς να συνδέσει το ποστ με την ακροδεξιά, μεμονωμένη, άκρως προβοκατόρικη επίθεση ενάντια στην Λ. Κανέλλη – αυτής της ιστορίας η μπόχα είναι … άλλου είδους !


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/7/11, 10:19 μ.μ.

    ...Κι ενώ έχουμε βαρεθεί να ακούμε τις καταγγελίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτές τις ενέργειες, πριν λίγα λεπτά, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό πανθεσσαλικό σταθμό ASTRA, ο Γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κ. Σωτήρης Τσουκαρέλης, εμφανίστηκε ως... επικεφαλής αυτών των πολιτών, τους οποίους η κ. Μερεντίτη κατηγορεί για προπηλακισμό.

    Προκαλώντας έκπληξη, ο Γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι ποτέ δεν προπηλάκισαν και κανέναν, αντίθετα, έκαναν την εμφάνισή τους εκεί, διότι η κ. Μερεντίτη τόσα χρόνια δεν λέει και τίποτα ουσιαστικό, ενώ την κατηγόρησε ότι μαζί και με τους υπόλοιπους Βουλευτές εξυπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματιών.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο κ. Τσουκαρέλης δήλωσε την παραίτησή του, δεν έγινε δεκτή...

    http://press-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_5679.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή