Σελίδες

9 Ιουν 2011

Τρίπλες παραπλάνησης...



ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ καλά, η κυβέρνηση τώρα είναι ...«σφυροκοπημένη», «τραυματισμένη», «αιμορραγεί», «δέχθηκε μομφή» και «στραπατσαρίστηκε».
Κι όλα αυτά από ...την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τους υπουργούς της και, γενικώς, τις αντιδράσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
Δεν μας έφτανε, δηλαδή, που είναι ο Αντ. Σαμαράς «αντιμνημονιακός», τώρα θέλουν και τη μισή κυβέρνηση να ...έχει πάρει τα βουνά και να κάνει αντάρτικο στον Γ. Παπανδρέου.
Αν είναι έτσι, κι μεις να μην κουραζόμαστε. 
Είναι προφανές ότι τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού είναι ...σε καλά χέρια.
Αφήστε που με τόσους υποστηρικτές του λαού είναι απλά θέμα χρόνου το πότε θα έχουμε φιλολαϊκές πολιτικές.

Επειδή, όμως, σε μερικές μέρες όλοι αυτοί θα ψηφίσουν ή θα στηρίξουν τον 6ο γύρο επίθεσης στα λαϊκά εισοδήματα, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Ασφάλιση, στα εργασιακά δικαιώματα και τη δημόσια περιουσία, να μας επιτρέπετε να έχουμε τις επιφυλάξεις μας.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, πολλά λέγονται και ακούγονται για το πώς θα έρθουν για ψήφιση τόσο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα όσο και διάφορα νομοσχέδια συμπληρωματικά, εμείς ξέρουμε ότι ...οι αντιλαϊκές πολιτικές αγαπούν το καλοκαίρι.
Ιδίως μάλιστα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αφού προσδοκούν να πιάσουν στον ύπνο ή στις παραλίες τους εργαζόμενους και να περάσουν ό,τι πιο αντεργατικό έχει το οπλοστάσιό τους.
Μάλλον, όμως, έχουν υποτιμήσει την πολιτική που ακολουθούν, αν θεωρούν ότι αναφέρονται σε ένα λαό που έχει την πολυτέλεια έστω και για μερικές μέρες διακοπών, ακόμη κι αν είναι στοιχειώδες δικαίωμά του.
Οπότε, όποιους ύπουλους σχεδιασμούς κι αν έχουν - γιατί έχουν - καλύτερα να τους ξεχάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου