Σελίδες

6 Μαΐ 2011

Αποπροσανατολίζουν οι συνυπεύθυνοι.



Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κόμμα που υπερψήφισε το μνημόνιο, ενίσταται τώρα για τα «πήγαινε - έλα» της τρόικας στην Αθήνα, επειδή, λέει, «οι συχνές επισκέψεις της σημαίνουν δυσβάστακτα βάρη εις βάρος του λαού, μια και εμείς πληρώνουμε όλα αυτά τα ταξίδια»! 
Και συμπληρώνει: «Πληρώσαμε 450 εκατομμύρια για λειτουργικό κόστος, για συμβουλές προς τους συμβούλους του υπουργού, του κ. Παπακωνσταντίνου. 
Το είπα και χθες στην Βουλή και δεν το διέψευσε ο κ. Σαχινίδης, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, απομονώνοντας μόνο το χαρτόσημο της σύμβασης. 
450 εκατομμύρια είναι το λειτουργικό κόστος για το Μνημόνιο»!
Οταν σήκωναν το χέρι τους και ψήφιζαν οι του ΛΑ.Ο.Σ. δε γνώριζαν το κόστος του μνημονίου; Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο ...λειτουργικό.

Αυτό είναι παρωνυχίδα, μπροστά στον όγκο όσων πληρώνει ο λαός απ' την εφαρμογή της ευρωενωσιακής φιλομονοπωλιακής στρατηγικής, όπως αποτυπώθηκε στο μνημόνιο που η κυβέρνηση συνομολόγησε με ΕΕ και ΔΝΤ. 
Τι προσπαθεί τώρα να κάνει ο κ. Καρατζαφέρης, βγαίνοντας δήθεν στα κεραμίδια; Αν προσπαθεί να αποτινάξει απ' τις πλάτες του την ευθύνη για τη στήριξη αυτής της πολιτικής, ματαιοπονεί. 
Αν πάλι προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του λαού στα επιμέρους, ξανά ματαιοπονεί. 
Εξαιτίας και του ΛΑ.Ο.Σ. ο ελληνικός λαός πληρώνει πολλά, διαρκώς περισσότερα, στενάζει καθημερινά δίνοντας τη μάχη της επιβίωσης. 
Κι αυτό δεν ξεχνιέται, δεν παραγράφετα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου