Σελίδες

24 Φεβ 2011

Λαϊκός ξεσηκωμός για το Ελληνικό...


«Υψιστη προτεραιότητα της προτεινόμενης ρύθμισης αποτελεί η εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος...».
Ετσι δικαιολογούν την εκπεφρασμένη πρόθεση εκποίησης της έκτασης και των εγκαταστάσεων του πρώην αερολιμένα του «Ελληνικού» οι συντάκτες του φορολογικού νομοσχεδίου. 
Τα στενά ταξικά συμφέροντα του διαπλεκόμενου κατασκευαστικού κεφαλαίου και των εμίρηδων, οι οποίοι σχεδιάζουν να μετατρέψουν το «Ελληνικό» σε άλλη μια κερδοφόρα για τις τσέπες τους επιχείρηση, οι γραφίδες του νόμου τα εμφανίζουν με τη μάσκα του γενικού συμφέροντος!
Πάντα δόλια, συμφεροντολόγα και υποκριτική η αστική τάξη της χώρας, αρέσκεται να εμφανίζει το δικό της συμφέρον ως συμφέρον του ελληνικού λαού.

Οι άνθρωποι μας φαίνεται ότι βιάζονται να τελειώσουν τη «βρώμικη» δουλειά, που τους έχουν αναθέσει να φέρουν εις πέρας τα αφεντικά... Με το φορολογικό νομοσχέδιο συστήνεται Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνικό ΑΕ», υπό την κατοχή της οποίας περνούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην αεροδρομίου.
Με συνοπτικές επίσης διαδικασίες ο υπουργός Επικρατείας ενέταξε την ...αξιοποίηση του «Ελληνικού» στις επενδύσεις «φαστ τρακ», ενώ προχτές πέταξε για το Κατάρ, προκειμένου να ενημερώσει τους υποψήφιους «επενδυτές» για την πρόοδο του κυβερνητικού έργου...
Το «Ελληνικό», μία από τις ελάχιστες ελεύθερες περιοχές του Λεκανοπεδίου που θα μπορούσε να μετατραπεί σε πνεύμονα πράσινου, βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. 
Μόνο ο γενικός ξεσηκωμός του λαού της μπορεί να εμποδίσει ή και να αποτρέψει τους βάρβαρους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/2/11, 9:28 μ.μ.

    I wonder...there is too much talking but no action against the government's secret agreements for selling off Islands and other parts of Greece!!

    Church and all other organised communities should bring the whole nation outside the Greek parliament and kill the betrayers with their bare hands!!

    I wonder..

    ΑπάντησηΔιαγραφή