Σελίδες

23 Σεπ 2010

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Συλλαλητήριο, ενάντια στις ανατιμήσεις βασικών καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών, που «εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα» και ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις στις ΔΕΚΟ πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Άγαλμα του Βενιζέλου, μίλησαν εκπρόσωποι της «κοινωνικής συμμαχίας», που στηρίζεται από το ΚΚΕ, καλώντας σε «αγώνα ενάντια στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, του ΦΠΑ, του ψωμιού, των τιμολογίων της ΔΕΗ, της ΔΕΠΑ, της ΕΥΑΘ, κ.τ.λ.».

Χαιρέτισε επίσης εργαζόμενος στη Σχολή Τυφλών, που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις, παραμένουν απλήρωτοι».

Οι ομιλητές ζήτησαν «κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης», μείωση κατά 30% των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους, φορολογία «των κερδών του κεφαλαίου με συντελεστή 45%», επίδομα θέρμανσης για τις οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ, κ.ά. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατάληξη στο Διοικητήριο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/9/10, 11:02 μ.μ.

    ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΤΟΝ Γ. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ,
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΝΕ....
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ...
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ .......
    ΑΡΝΙΕΜΑΙ , ΑΡΝΙΕΜΑΙ , ΑΡΝΙΕΜΑΙ
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ, ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΙ,
    ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΩ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή