Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αλαβάνος: Ο πρωθυπουργός λειτουργεί αμερικάνικα"Δυστυχώς ο πρωθυπουργός σκέφτεται και λειτουργεί αμερικάνικα" δήλωσε ο κ. Α. Αλαβάνος, αναφερόμενος στην υπογραφή του Μνημονίου αναπτυξιακής συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Κατάρ και πρόσθεσε ότι "δεν του έφτανε του πρωθυπουργού το Μνημόνιο με την Τρόικα, ήθελε και άλλο Μνημόνιο με τους Εμίρηδες του Κατάρ".

Αναφερόμενος στην φημολογούμενη επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ο κ. Αλαβάνος έκανε λόγο για "την κατασκευή, από την βασιλική οικογένεια του Κατάρ μιας διεφθαρμένης Disneyland τζόγου για ξέπλυμα του παγκόσμιου μαύρου χρήματος", υποστηρίζοντας ότι έτσι "έχει ξεπέσει πολύ η Ελλάδα".

"Το σχέδιο του πρωθυπουργού αντιστρατεύεται τις προτάσεις του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υλοποιεί το Σχέδιο Νόμου για τα μεγάλα έργα που βρήκε αντίθετο ακόμη και το μισό υπουργικό Συμβούλιο", υποστηρίζει ο κ. Αλαβάνος. "Εφαρμόζει τις εξευτελιστικές αποφάσεις της τρόικα για δύο δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα μέχρι το 2013 από τα τυχερά παιχνίδια". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου