Σελίδες

14 Ιαν 2018

«Το ΚΚΕ καταδίκαζε παλιότερα τέτοιες ενέργειες ως τυχοδιωκτικές»!!!

«Οι αγωνιστές δεν έκαναν τέτοια παλιότερα! Οι αγωνιστές δεν εισέβαλαν παλιότερα στα υπουργεία»! Αυτά ξεσκίστηκαν να φωνάζουν οι Αριστεροί της πλάκας με αφορμή την εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργοδοσίας του Τσίπρα και της Αχτσιόγλου!
Ο Συριζαίος Γιάννης Μπαλάφας, δήλωσε ότι σε άλλες εποχές η καθοδήγηση του ΚΚΕ χαρακτήριζε τέτοιες πράξεις «τυχοδιωκτισμούς». 
Ο Γιάννης Μπαλάφας, όπως κι όλοι οι Συριζαίοι, έχει επιλεκτική μνήμη. Θυμούνται ότι θέλουν και όποτε το θέλουν. 
Παραθέτουμε παρακάτω έναν ενδεικτικό κατάλογο με αγωνιστικές ενέργειες τις οποίες το ΚΚΕ όχι μόνο δεν καταδίκασε ως τυχοδιωκτικές αλλά τις επικρότησε:

  • 4 Οκτώβρη του 2012, απεργοί από το Ναυπηγείο Σκαραμαγκά μπούκαραν κυριολεκτικά όχι όπου κι όπου, αλλά στο γραφείο του υπουργού Άμυνας, μέσα στο ίδιο το Πεντάγωνο.
  • 6 Μάη του 2011, υγειονομικοί μπαίνουν στο γραφείο του υπουργού Υγείας.
  • 30 Απρίλη 2005, δυναμική παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών για την Κοινωνική Ασφάλιση.
  • 23 Μάη του 1996 οι συνταξιούχοι κατέλαβαν το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Αλ. Παπαδόπουλου.
  • 30 Δεκέμβρη του 2005 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κρέμασαν κοτόπουλα έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ.
  • 26 Απρίλη του 2005 είχαν αναγκάσει τις ηγεσίες του ΣΕΒ και της κυβέρνησης να τρέχουν να κρυφτούν στο κτίριο της Σταδίου, ενώ είχαν ορίσει συνάντηση στο κτίριο της οδού Πειραιώς.
  • 30 Γενάρη του 2013 παρέμβαση στο γραφείο του Βρούτση.

Άρα οι αγωνιστές δεν έκαναν την πρώτη τους αγωνιστική ενέργεια επί αυτοκρατορίας του ΣΥΡΙΖΑ! Υπάρχει πλήθος αγωνιστικών ενεργειών που έγιναν και στο παρελθόν που επικροτήθηκαν  και στηρίχτηκαν από το ΚΚΕ! 
Ούτε αγωνιστές έκαναν αγωνιστική ενέργεια για πρώτη φορά, ούτε το ΚΚΕ υποστήριξε αγωνιστικές ενέργειες για πρώτη φορά όπως προβοκατόρικα λένε οι επαγγελματίες ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ!
Αλλά όλες οι παραπάνω αγωνιστικές ενέργειες φαίνονται μικρές και λίγες μπροστά σ’ αυτήν που έγινε στις 18 Μάρτη του 1983 όταν εργάτες πήγαν στο γραφείο του τότε υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Κατσιφάρα διαμαρτυρόμενοι για τους θανάτους εργατών στο βωμό του εφοπλιστικού κέρδους. Τότε οι εργάτες πήγαν στον Κατσιφάρα έχοντας μαζί τους τον νεκρό κομμουνιστή ναύτη Γιώργο Ζαρέντη!! 

Από εκείνην την αγωνιστική παρέμβαση με τον νεκρό κομμουνιστή ναύτη ξαπλωμένο στο διάδρομο του Υπουργείου είναι η φωτογραφία! 
Και τότε η καθοδήγηση του ΚΚΕ δεν κατηγόρησε την ενέργεια ως τυχοδιωκτική, ούτε κατηγόρησε τον νεκρό ναύτη ως τυχοδιώκτη!
Αυτά για τους άθλιους ψεύτες και συκοφάντες Συριζαίους!
***
Τις προάλλες επίσης, κατά τη συζήτηση ενός ακόμα "αριστερού" αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου, ένας Συριζαίος βολευτής  από την Λάρισα επιτέθηκε χυδαία στο ΚΚΕ με αφορμή την εισβολή του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργοδοσίας. 
Ο Λαρισαίος βολευτής ξεστόμισε φοβερές χυδαιότητες εναντίον του ΚΚΕ, επειδή δήθεν το ΚΚΕ κατηγορεί ψευδώς τον ΣΥΡΙΖΑ για άσκηση αντιλαϊκής πολιτικής, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ασκεί φιλολαϊκή πολιτική αλλά σοσιαλιστική!!!!!!!!

Την απάντηση στον ξεφτελισμένο Συριζαίο βολευτή, έδωσαν οι αγρότες της Λάρισας, καιρό πριν από την συζήτηση του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου, όταν τον πήραν στο κυνήγι γιατί προεκλογικά τους υποσχέθηκε ότι όταν ο Συριζα έρθει στην κυβέρνηση θα ανέτρεπε την πολιτική ξεκληρίσματος της αγροτιάς των προηγούμενων, αλλά μόλις έγινε κυβέρνηση πήρε φόρα και δεν άφησε μικρομεσαίο αγρότη που να μην τον ξεκληρίσει!

Αυτό λοιπόν το ΣΥΡΙΖΑΥΓΟΥΛΟ, που έφαγε το γιούχα από τους συντοπίτες του και έφυγε με την ουρά στα σκέλια, βγήκε σαν ξεπεσμένος νταβαντζής, με ύφος Γκαιμπελίσκου και γλώσσα Χρυσαυγίτη στη Βουλή, για να βρίσει, να συκοφαντήσει και να προβοκάρει το ΚΚΕ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου