Σελίδες

16 Απρ 2013

Οι φασίστες λένε... ό,τι τους πουν τα αφεντικά τους

Στιγμή δεν έχασε το μεγάλο κεφάλαιο και τα μαντρόσκυλά του οι χρυσαυγίτες να βάλλουν εναντίον του νέου ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα. 
Εναντίον του Κόμματος, συνολικά εναντίον του ταξικού εργατικού κινήματος. 
Γράφουν οι φασίστες σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, αναπαράγοντας κατά γράμμα όλη την μπόχα του αστικού Τύπου, πιάνοντας το νήμα κατευθείαν από κέντρα και παράκεντρα μεγαλοεπιχειρηματιών, πρεσβειών, μυστικών υπηρεσιών κ.ά. κατά του ΚΚΕ: «Αλλαξε, λοιπόν, η ηγεσία του "κόμματος" μετά το συνέδριο, γύρω από το οποίο τόσες
συζητήσεις είχαν γίνει και είχαν βγει μάλιστα και τα μαχαίρια ανάμεσα σε "αντιφρονούντες και "κομματικούς". Βέβαια, για τους Ελληνες δεν αλλάζει τίποτε, αφού το "κόμμα" παραμένει σταθερά ένας ακόμα πόλος ανθελληνισμού και προδοσίας, τον οποίο σιγά - σιγά αποβάλλει ο Ελληνικός Λαός από την πολιτική του ζωή. Ας δούμε, όμως, ποιος είναι ο νέος προϊστάμενος του Περισσού, ώστε να μπορέσουμε να ιχνηλατήσουμε την πορεία του "κόμματος" στο εγγύς μέλλον, γιατί απώτερο δεν έχει και πολύ (...) το άλλοτε λαλίστατο ΠΑΜΕ δεν έκανε ούτε μία γραφική πορεία (...) τα παραπάνω σηματοδοτούν μία επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική στροφή του Περισσού, ώστε να περισωθεί το πολιτικό ψοφίμι που ακούει στο όνομα "ΚΚΕ" (...) το "κόμμα" ήταν, είναι και θα είναι και επί Κουτσούμπα ένας από τους βασικούς εχθρούς του Ελληνισμού».

Χολεριασμένοι και χυδαίοι, οι θαυμαστές και αγιογράφοι του Χίτλερ, τραμπούκοι που χαιρετούν φασιστικά και πουλάνε εθνικοφροσύνη, έχουν το θράσος να πιάνουν στο στόμα τους τους κομμουνιστές, τους μπροστάρηδες του λαού που θυσιάστηκαν κατά χιλιάδες για πατρίδα και ελευθερία. Ονειρεύονται «τέλος πορείας» για το ΚΚΕ, καταπώς βολεύει τα αφεντικά τους, ώστε ανεμπόδιστοι οι χιτλερίσκοι να στέλνουν στο μεγάλο κεφάλαιο εργάτες με 18 ευρώ μεροκάματο δίχως ένσημο κι ασφάλιση, να ξεπουλήσουν στα μονοπώλια τον πλούτο του τόπου. 
Μόνο που ο λαός και μνήμη έχει, και γνώση και θέληση, βάζει στην άκρη τα φασιστοειδή, τα στέλνει στον απόπατο της Ιστορίας μαζί με το σύστημα που τα γέννησε και τα θρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου