Σελίδες

1 Νοε 2010

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ

Εχτες και με αφορμή δημοσίευμα της Real news που έφερε τον Δημαρά να έχει συμφωνήσει παρασκηνιακά με τον Α. Σαμαρά να στηριχτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές από την Ν.Δ είχαμε κάνει μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε «Ο Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος».
ΠΗΓΗ :  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Σήμερα απ’ το γραφείο Τύπου του Γ. Δημαρά μας ήρθε απομαγνητοφωνημένη η συνέντευξη που είχε δώσει το πρωί, στο τηλεοπτικό κανάλι Mega στην οποία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρμα Πολιτών» δηλώνει: «Δεν θέλω να απαντήσω στο δημοσίευμα», της Real news και συμπληρώνει: «Θα σας πω όμως, με κάθε ειλικρίνεια, ότι είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς όλων των χώρων, όταν ακόμα σκεφτόμουνα και έθετα τη σκέψη μου και υπό την κρίση τους λιγάκι, αν θέλετε. Αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο… Να μην απαριθμήσω ονόματα, αλλά πιστέψτε με ότι συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

Για να δείτε λοιπόν την αξιοπιστία αυτού του τύπου που εμείς χαρακτηρίσαμε πολιτικό σαλτιμπάγκο παραθέτουμε  τις αντιδράσεις των κομμάτων μετά τα λεχθέντα του Γ. Δημαρά. 


ΚΚΕ: «Ο Γ.Δημαράς, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε ότι έχει συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτό, όσον αφορά το ΚΚΕ, είναι ψευδές. Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ.Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα».

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν έτυχε να συναντηθεί ποτέ μαζί μου ο κ. Δημαράς. Εξ όσων γνωρίζω είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με την κα Μπακογιάννη πριν την υποψηφιότητά του».

Κ. Αϊβαλιώτης, εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ: «Δεν υπήρξε καμία συνάντηση -και πως θα μπορούσε άλλωστε;- μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρη και του κ. Γ.Δημαρά».

Δημοκρατική Αριστερά: «Ο κ. Δημαράς ισχυρίστηκε το πρωί στο Mega ότι συναντήθηκε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του προέδρου της Δημοκρατική Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά».

Μ. Καχριμάκης, γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ: «Ο κύριος Δημαράς, προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια. Τα όσα δικαιολογούμενος, είπε, διαψεύστηκαν από τα πολιτικά κόμματα που ο ίδιος επικαλέστηκε. Όλοι πάντως κατάλαβαν και την αλήθεια και την ουσία γύρω από τις μυστικές επαφές του κ. Δημαρά με τη Νέα Δημοκρατία. Κρίμα».

Μετά απ’ αυτά τι να σχολιάσουμε; Ο Γ. Δημαράς κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο αξιόπιστου και φερέγγυου πολιτικού.

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή τι παραπάνω να πει ο άνθρωπος; Το ομολογεί μόνος. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!
    Το παρακάτω απόσπασμα είναι από ανάρτηση της sibilla όπου υπάρχει όλο το κείμενο της συνέντευξης.

    Χασαπόπουλος: Υπάρχουνε πολλοί που λένε εγώ ψηφίζω το Δημαρά γιατί θεωρώ ότι δεν αλλάζω κόμμα.
    Αναγνωστάκης: Δεν αλλάζω κόμμα…
    Δημαράς: Γιατί να αλλάξει κόμμα; Κανένας από μας που συμμετέχουμε στο συνδυασμό δεν αλλάζει ιδεολογία ή κόμμα. Μια προσπάθεια κάνουμε για να…
    Αναγνωστάκης: Όμως στο τέλος της μέρας δέχεσαι όπως έχουμε πει κι από τα αριστερά μια κριτική εκτός από τα δεξιά, ότι είσαι το ανάχωμα, απλά ότι είσαι το ανάχωμα του ΠΑΣΟΚ κι ότι αύριο θα ξαναγυρίσει το ΠΑΣΟΚ και θα πει δικό μας είναι το θέμα αυτό.
    Δημαράς: Λοιπόν, δεν μπορώ να απαντάω σε αυτά τα θέματα. Είναι τρελά. Είναι συγκεκριμένες οι εκλογές. Η ιδεολογία η δική μου συγκεκριμένη επίσης. Έχω μια καταγωγή από έναν κοινωνικό και πολιτικό χώρο με αγώνες πολλούς κι όχι μόνο εγώ και οι γονείς μου και πως δηλαδή; Τι να αλλάξω; Να πηγαινοέρχομαι; Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά τα πράγματα στη ζωή μου. Είμαι αυτό που είμαι και επιχειρούμε τώρα με μια παρέα να επιτύχουμε κάτι. Θέλω όμως να σου πω και κάτι. Είναι μερικά πράγματα που καλό θα είναι να προσέχουμε πάρα πολύ γιατί τα κάνουνε και ποιοι τα κάνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή