Σελίδες

6 Δεκ 2020

Φασίστες αστυνομικοί σε ρόλο χούλιγκαν

 

Απαράδεκτες εικόνες με αστυνομικούς των ΜΑΤ να χλευάζουν την κατάθεση λουλουδιών που κατατέθηκαν στη μνήμη του δολοφονημένου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια κυκλοφορούν στο Twitter (@ThePressProject).

Δύο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση του εφετείου για την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και η αστυνομία του Χρυσοχουντίδη δεν το έχει ξεπεράσει.Όχι εντάξει δεν είναι ψυχιατρικό φαινόμενο, είναι ξεκάθαρη κυβερνητική επιλογή (κ όχι μόνο στην Ελλάδα).

Η συμπεριφορά των ένστολων καθικιών της χρυσής αυγής  συνήθως κτηνώδης. Φαίνεται ότι όμως πλέον δεν έχει όρια.  Άνδρες των ΜΑΤ …«συνελήφθησαν» να καταστρέφουν λουλούδια που άφησε γυναίκα στο σημείο που πριν από 12 χρόνια έπεφτε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος από το πιστόλι του ειδικού φρουρού Κορκονέα.

Στο βίντεο φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης και των σκυλιών που την φυλάνε! Μπάτσοι γουρούνια ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/20, 4:52 μ.μ.

    Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε μια ακόμη κατραπακιά για το κράτος και το παρακράτος, το οποίο για χρόνια χρησιμοποιούσαν τα ναζιστικά τάγματα εφόδου σαν συνέχεια των δικών τους μηχανισμών. Δεν το έκρυψαν ούτε την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση, ούτε τη 17η Νοεμβρίου ούτε την 6η Δεκεμβρίου.

    Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να ανεχτεί ανθρώπους που τιμούν τους νεκρούς τους και συνεχίζουν να αντιστέκονται. Μια διαλυμένη ανθοδέσμη και οι προσαγωγές δυο δικηγόρων ήρθαν να μας το θυμίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/20, 5:05 μ.μ.

    Την ώρα που ο Παππάς, ο Λαγός, ο Δεβελέκος και άλλοι ναζιστές εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Καμπαγιάννης και ο Παπαδάκης συνήγοροι θυμάτων των ναζιστών εγκληματιών προσάγονται.
    Ακούς Χρυσοχουντίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή