Σελίδες

1 Νοε 2017

Άνανδρη επίθεση 30 θρασύδειλων ναζιστικών καθαρμάτων - χρυσαυγιτών σε 2 γυναίκες

Ένα ακόμα επεισόδιο από τα πολλά που επιβεβαιώνουν τον δολοφονικό χαρακτήρα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έλαβε χώρα σήμερα στη Λεωφ. Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο, όπου πραγματοποιείται η δίκη της ναζιστικής συμμορίας. 
Για άλλη μια φορά τα θρασύδειλα ναζιστικά καθάρματα έδειξαν το αποκρουστικό τους πρόσωπο.
30 χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δυο ανυπεράσπιστες γυναίκες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τις χτύπησαν στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές και έσπασαν την μύτη της δικηγόρου.
Συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλουν ότι οι επίθεση των θρασύδειλων καθαρμάτων κατά των γυναικών έγινε έξω από τη δικαστική αίθουσα (Εφετείο) και μέσα σε τρόλει. Η μια από τις δυο γυναίκες ήταν συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη.

Όταν οι δυο γυναίκες πήγαν να κατεβούν από το τρόλει με κατεύθυνση προς την αίθουσα της δίκης, κάποιος μέσα από το τρόλει κάτι φώναξε (προφανώς έδωσε το σύνθημα) προς την ομάδα των χρυσαυγιτών που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο.
Η αγέλη όρμησε προς το όχημα και κατάφερε να μπει στο τρόλει πριν ο οδηγός κλείσει τις πόρτες. Χτύπησαν άγρια τις δυο γυναίκες με κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας τη μύτη της δικηγόρου και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια.
Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν. 
Σύντομα, ύστερα από τις προσαγωγές, στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους οι Κασιδιάρης, Λαγός, Κούζηλος και Καρακώστας, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα η αστυνομία επέτρεψε στον Κασιδιάρη να μιλήσει με τους προσαχθέντες, κάτι που δεν επιτρέπεται και τελικά σταμάτησε μόνο ύστερα από διαμαρτυρίες των δικηγόρων που παραβρίσκονται.  

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διακόπηκε για τις 3 Νοέμβρη, αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.
Οι χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες. Κανένας εφησυχασμός, καμιά ανοχή στην εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή. Καμιά ανοχή στο ναζισμό και σε αυτούς που τον εξωραΐζουν. Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά. 
Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον!

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση σε βάρος δικηγόρων από χρυσαυγίτεςαναφέρει:  
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άγρια και θρασύδειλη επίθεση των χρυσαυγιτών σε βάρος της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη, μέλους της ομάδας των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης, καθώς και μιας άλλης γυναίκας, έξω από το κτίριο του Εφετείου της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη.
Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανενόχλητη εγκληματική δράση των χρυσαυγίτικων και άλλων φασιστικών συμμοριών, ακόμη και στο χώρο που διεξάγεται η δίκη της ΧΑ.
Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών της επίθεσης. Καλεί τους εργαζόμενους και το λαό να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και όσους τρέφουν και ανέχονται την εγκληματική δράση της». 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/11/17, 7:43 μ.μ.

    Τα φασισταρια έχουν αποθρασυνθει το τελευταίο διάστημα. Λες να νιώθουν άνετα με την πρώτη φορά αριστερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή