Σελίδες

29 Οκτ 2013

Εξόριστος σε γκουλάγκ της βορειοανατολικής Σιβηρίας ο Ν.Μπογιόπουλος!

«Εξόριστος σε στρατόπεδο εργασίας στις στέπες της βορειοανατολικής Σιβηρίας, μέσα στο ψύχος και την καταχνιά, βρίσκεται ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. 
Η ΚΕ του ΚΚΕ αποφάσισε να εξοστρακίσει τον πρώην αρθρογράφο του Ριζοσπάστη όσο πιο μακριά γίνεται, τιμωρώντας τον έτσι για την άποψη που εξέφρασε κατά τον προσυνεδριακό διάλογο την περασμένη άνοιξη. Έγκριτες πηγές αναφέρουν ότι ο Μπογιόπουλος μεταφέρθηκε στην Σιβηρία με ειδικό καμιόνι σοβιετικής κατασκευής που αναχώρησε από τον Περισσό τα χαράματα της Τρίτης ώστε να μη γίνει αντιληπτό από γείτονες και περαστικούς».

Λοιπόν, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας.

Το σήριαλ με το «θέμα Μπογιόπουλου» έχει καταντήσει αηδία. 
Πως ξαφνικά σας πήρε ο «πόνος» για το Νίκο είναι ένα θέμα που μόνο ο αρρωστημένος αντικομμουνισμός και η αντι-ΚΚΕ φρενίτιδα σας μπορεί να εξηγήσει. Καταπιάνεστε με θεωρίες για το Μπογιόπουλο, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτο, γκεμπελικό τρόπο το όνομα και τη δημοφιλία του, προκειμένου να χτυπήσετε το ΚΚΕ. 
Μάταιος ο κόπος σας, ηλίθιοι!


Ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι μέλος του ΚΚΕ, είναι Κομμουνιστής και μέσα από τα γραπτά του υπερασπίζεται την πολιτική και ιδεολογική γραμμή του Μαρξισμού-Λενινισμού. Το που εργάζεται ο Ν.Μπογιόπουλος δεν αφορά ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο παρά μόνο τον ίδιο και το Κόμμα του. 
ΚΑΝΕΝΑ καταστατικό του ΚΚΕ δεν απαγορεύει σε έναν δημοσιογράφο, που είναι και μέλος του Κόμματος, να εργάζεται για τα προς το ζην. 
Και ο Μπογιόπουλος, ως άριστος δημοσιογράφος, έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τις κομμουνιστικές αξίες απ' όποιο μετερίζι κρίνει ο ίδιος

Και κάτι άλλο, θλιβεροί σπεκουλαδόροι: Ο «Ριζοσπάστης» δεν είναι σαν τις αστικές φυλλάδες των μεγαλοεπιχειρηματιών που διαβάζετε. 
Είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟμη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Την εσωτερική του λειτουργία την καθορίζει η διεύθυνση της εφημερίδας και όχι τα κάθε είδους βοθροσάιτ που αποσκοπούν στην σπίλωση του ΚΚΕ. 
Τα οικονομικά του Ριζοσπάστη όμως, ηλίθιοι, καθορίζονται και απ' το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Αυτήν που κάνουν γαργάρα όλα τα Κόμματα πλην του ΚΚΕ. 
Την ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ την πληρώνει και ο «Ριζοσπάστης» και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σ'αυτόν. 

Εάν περιμένετε από το Νίκο Μπογιόπουλο και τους κομμουνιστές να προδώσουν το Κόμμα τους είστε γελασμένοι κύριοι παπαγάλοι. Και όση «Μπογιοπουλιάδα» (όπως εύστοχα είχε γράψει ο Σφυροδρέπανος) κι' αν πουλήσετε, δεν θα σας βγει, θα φάτε τα μούτρα σας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/13, 12:15 π.μ.

    Δείτε τι γράφουν τα συριζαίκα ιστολόγια, βαθύ κόκκινο, κουτι της πανδώρας, λεφτ.γρ και ολα τα άλλα λαμόγια της πιάτσας.
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ
    Και κάποιοι άλλοι τα προωθούν…
    Είναι χρυσαυγίτες με την προβιά του "αριστερού".
    ΠΡΟΣΟΧΗ,
    Σύντροφοι προσοχή, αυτούς να φοβάστε, όχι τους φανερούς και ξεσκούφωτους εχθρούς, αυτούς τους γνωρίζουμε, οι άλλοι όμως, αυτοί με την κουκούλα, αυτοί με την κουκούλα, σαν τον "Βαθύ Κόκκινο" ή αλλιώς τον βαθύ χαφιέ του συστήματος…
    Αυτοί είναι χαφιέδες σε διατεταγμένη υπηρεσία, αμοιβόμενα ιστολόγια, με στόχο και σκοπό συγκεκριμένο, γι' αυτό και το προκάλυμμα…
    Μην τους εμπιστευεστε.
    Ειναι χαφιέδες ντυμένοι πρόβατα, αλλά στην ουσία είναι συνειδητοί προβοκάτορες.
    Είναι χαφιέδες πληρωμένοι απο το αστικό κράτος.
    Μην διαβάζετε τα ιστολόγια τους, είναι οι σύγχρονοι ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ…
    ΕΛΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13, 2:27 π.μ.

      ΥΓ: (για κ. Μπαξεβάνη):
      «Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν» (Αντισθένης).
      ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

      Διαγραφή
  2. ΕΛΕΝΑ συμφωνώ και προσαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/13, 3:33 μ.μ.

    μου αρεσει που ολοι κραζουν το κκε που κανει περικοπες. λες και το κκε ζει σε σοσιαλιστικο κοσμο. θυμα της καπιταλιστικης κρισης ειναι ρε παλιοπαπαρες του συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή