Σελίδες

12 Σεπ 2011

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ... ΤΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.



«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να φοβηθεί τις λαϊκές αντιδράσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις. 
Ετσι και αλλιώς το πολιτικό κόστος το έχει αναλάβει και άρα η καλύτερη λύση είναι η φυγή προς τα μπρος»... 
Σε αυτό το μήκος κύματος κυμαίνονται οι προτροπές που ακούγονται τελευταία από τα γνωστά καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια», εκφράζοντας προφανώς τις ανησυχίες των αφεντικών τους μήπως και η κυβέρνηση «αναδιπλωθεί» κάτω από την πίεση των λαϊκών αγώνων. 


Είναι σίγουρο ότι η πλουτοκρατία έχει κηρύξει συναγερμό και θα κάνει ό,τι μπορεί για να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση των άγριων αντιλαϊκών μέτρων στηρίζοντας με κάθε μέσο την κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να κρύψει το φόβο της απέναντι στην οργή του λαού. 
Χρησιμοποιεί λοιπόν την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς και τα ψέματα για να τσακίσει την αντίσταση του λαού και να σπείρει τη μοιρολατρία και την υποταγή. 
Με άλλα λόγια, κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είναι παντοδύναμη, αλλά γνωρίζει βέβαια ότι αυτό δεν ισχύει, ακριβώς γιατί είναι σάπιο το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα. 
Το ζήτημα λοιπόν είναι ο λαός να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του, να οργανώσει την πάλη του και να αντεπιτεθεί κατά των κομμάτων και της εξουσίας των μονοπωλίων, συμπλέοντας με το ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία. 
Ανυποχώρητα και δίχως να λογαριάζει τις θυσίες που θα κάνει σε αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι οι μόνες θυσίες που πιάνουν πραγματικά τόπο γι' αυτόν και τα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου