Σελίδες

8 Δεκ 2010

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΑΠ, ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ...

Και μην αρχίσουν τώρα τα
«ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο».
«Ιδιαίτερα το ΔΝΤ δεν έχει τη φήμη ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. 
Να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να ζητά, να τους λέει ότι επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την Παιδεία, παραδείγματος χάριν, αυτές είναι επίσημες πράξεις τους.

 Ουσιαστικά κόβει το μέλλον της χώρας.
 Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα - δυο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση. Αρα δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους αρνητικούς για την πορεία της χώρας μας».


*
Το παραπάνω είναι ένα απόσπασμα από συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στο διαδικτυακό τόπο «TVXS», στις 9/6/2009.
Δηλαδή, 4 μήνες πριν γίνει πρωθυπουργός.
*
Ο κ. Παπανδρέου, που έλεγε ότι το ΔΝΤ είναι «αναποτελεσματικό», ότι σε όποια χώρα πηγαίνει το ΔΝΤ την «καταδικάζει στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση», ότι δε θα προχωρούσε ποτέ σε μια τέτοια διαπραγμάτευση για να έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα,
ο κ. Παπανδρέου, το Μάη του 2010, πριν δηλαδή περάσει ούτε χρόνος από εκείνη τη συνέντευξη - στην οποία ομολογούσε ότι σε όποια χώρα πηγαίνει το ΔΝΤ της «κόβει το μέλλον» -
είναι αυτός που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και που χτες υποδέχτηκε τον γενικό διευθυντή του, με τιμές αρχηγού κράτους...

1 σχόλιο:

  1. Οι επιδιώξεις ενός εκάστου αποκαλύπτονται όχι απ' τα λόγια, αλλά απ' τα έργα, τα οποία δείχνουν τον χαρακτήρα και τον απώτερο κρυφό σκοπό του. Τα λόγια είναι ανέξοδα. Λόγια πετάει όποιος τίποτα δεν έχει να δώσει και τίποτα να χάσει. Οι Παπαν-
    δρέου συν γυναιξί και τέκνοις είναι CIAνθρωποι. Στάλθηκαν εδώ για να διαλύσουν το ΚΚΕ και την έρμη Ελλάδα. Αυτά που δεν μπορούσε να επιτύχει η Αμερική με τις Δεξιές κυβερνήσεις, το πέτυχε με τις μαϊμού Σοσιαλιστικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ' όλη την Ευρώπη. Ο Σοσιαλισμός του Αντρέα είναι η "κερκόπορτα" για την διάλυση του εργατικού κινήματος και της ίδιας της Ελλάδας..Οι μάζες πάντα μαγνητίζονται από τις υποσχέσεις και τα ψέματα των "σωτήρων" τους, αυτών που ξέρουν να προκαλούν ψευδαισθήσεις στις μάζες, για λαμπρό και πλούσιο μέλλον. Οι μάζες αποστρέφονται την αλήθεια, και όποιος τολμήσει να τις βγάλει απ' τις ψευδαισθήσεις τους γίνεται εχθρός τους και θύμα τους. Είχα γνωρίσει στη Αμερική έναν Αμερικάνο ναύαρχο του πενταγώνου, επιθεωρητή στόλου, τον Ιούνιο του 1978, ο οποίος μου είπε ότι Αντρέας Παπ. είναι "δικός τους άνθρωπος" δηλ. πράκτορας της CIA, ότι τον "στρατολόγησαν" σε ηλικία 19 ετών, όταν πήγε στις ΗΠΑ για σπουδές, του έφτιαξαν την εικόνα τού σπουδαίου, γιατί τον προόριζαν να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας το 1981 !!!!!!!
    Πως και η γυναίκα του και ο Γιωργάκης είναι επίσης πράκτορες. Πως κανείς Αμερικανός αξιωματικός δεν φτάνει στα ανώτατα αξιώματα αν δεν είναι στροτολογημένος στη CIA και πως όλοι οι Αμερικανοσπουδαγμένοι αλλοδαποί γίνονται πράκτορες τους αν θέλουν να αναρριχθούνε σε κυβερνητικά αξιώματα στις χώρες τους. Αυτό είναι πασιφανές απ' την συμπεριφορά των τωρινών αρχηγών των Ευρωπαϊκών κρατών, οι οποίοι ακόμη και για να φταρνιστούνε, πρέπει να πάρουν την άδεια του χορηγού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή