Σελίδες

14 Νοε 2019

Η "τετραπέρατη" υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου...


«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, ένα δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!!! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα»...
Αν αναρωτιέστε για ποιο θέμα μιλούσε και είπε τα παραπάνω η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη (η ίδια που είχε επισημάνει ως μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου τον… εθελοντισμό!!!), σας ενημερώνουμε:

Κλήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ. Το λιγότερο είναι ότι η "τετραπέρατη" υπουργός δεν μπήκε στον κόπο να διαχωρίσει χρονικά την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ (την μια μέρα) και τα «ευρήματα» που βρήκε η αστυνομία (άλλη μέρα).  
Θυμίζουμε: Τα ΜΑΤ εισέβαλαν όταν οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της Συγκλήτου του ιδρύματος να βάλει λουκέτο στη λειτουργία του Πανεπιστημίου από τις 11 έως τις 17 Νοέμβρη. 
Η δε επιχείρηση της αστυνομίας, από την οποία προέκυψαν τα ευρήματα που έφεραν στο μυαλό της κυρίας υπουργού τον… πόλεμο της Συρίας, έγινε άλλη ώρα και μέρα, όσο για τα ευρήματα επρόκειτο για full face και ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών, γάντια, εργαλεία, μπουκάλια, κομμάτια από μάρμαρα, πέτρες, κοντάρια, κράνη, αναρχικά φυλλάδια κ.α. 
Χωρίς να ελπίζουμε σε πολλά ως προς το τι θα καταλάβει η κυρία
υπουργός! από την παρακάτω θέση μας, ωστόσο την επαναλαμβάνουμε (για χιλιοστή φορά): είμαστε καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως απέναντι, σε ιδεολογική, πολιτική αντιπαράθεση και σε σύγκρουση με όσους  κυκλοφορούν, χρησιμοποιούν, παίζουν με τέτοια «εξαρτήματα» και η δράση τους αξιοποιείται για την συκοφάντηση και “νομιμοποίηση” της καταστολής του λαϊκού κινήματος. 
Ταυτόχρονα, όμως, ομολογούμε ότι δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε την κυρία υπουργό σε γνώσεις!!! όσον αφορά τα όπλα και εν γένει τα οπλικά συστήματα... 
Ωστόσο… υποπτευόμαστε ότι ο στρατός της Συρίας θα έχει πρόσβαση σε, μάλλον, πιο αναβαθμισμένα ή εν πάση περιπτώσει σε κατά τι διαφορετικά «εξαρτήματα» απ’ αυτά που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ!!! 
Ίσως λόγω αυτής της… υποψίας, μόλις ακούσαμε τη δήλωση της κυρίας υφυπουργού, εντελώς αυθόρμητα μας ξέφυγε από τα χείλη τούτο το μείγμα απορίας και (ανυπόκριτου) θαυμασμού: «Καλέ, κυρία Δόμνα, τι είπατε πάλι;»!!!  
Απολαύστε τις δηλώσεις της κυρίας Μιχαηλίδου (Flash 99.4 ) μετά το 10ο λεπτό: :
 



ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ  
«Καλέ, κυρία Δόμνα, τι είπατε πάλι;»!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/11/19, 8:43 μ.μ.

    Δόμνα Μιχαηλίδου είναι με διαφορά το πιο ανερχόμενο ταλέντο της νέας κυβέρνησης και δεν κουράζεται να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, από τους “ψυχασθενείς” αντιστασιακούς κατά της χούντας ως το μπέρδεμα της γενικής επιστράτευσης με τον εθελοντισμό, η υφυπουργός Εργασίας δεν παύει να μας αφήνει άφωνους με τη βαθιά γνώση της επί μιας σειράς θεμάτων.
    IQ ραδικιού και βάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή