Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Μια περίεργη "απόλυση"

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η "απόλυση" από το Ριζοσπάστη του σκιτσογράφου Κ. Γρηγοριάδη.
Ο ίδιος βέβαια στο ιστολόγιό του έγραψε τους λόγους που αποχωρεί. Αυτό που δεν άκουσα ούτε διάβασα ποτέ από κανένα από τους "διαφωνούντες" και "αποχωρούντες" είναι τη δική τους καθαρή πρόταση ξεπεράσματος της κρίσης. Γενικόλογοι αφορισμοί και ευχολόγια δεν χωράνε σε κομμουνιστές, όπως διατείνονται ότι είναι.
Μέχρι τώρα το ΚΚΕ εξήγησε στο λαό τι είδους κρίση έχουμε, ποιες είναι οι αιτίες και πως ξεπερνιέται σε όφελος του λαού. Για τα οικονομικά του προβλήματα έκανε το ίδιο. Πρότεινε και εφάρμοσε λύσεις. Σωστές η λάθος θα το δείξει η ζωή. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ-ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ" ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ.
΄Οσον αφορά τώρα για τη διαπίστωση που κάνουν όσοι αποχωρούν , ότι δηλαδή το ΚΚΕ κλείστηκε ή κλείνεται στον εαυτό του, ας μας δείξουν επιτέλους τους συμμάχους που πρέπει να συμπορευτούμε για να βγούμε από την απομόνωση. Στον τόπο που ζούμε , οι πολιτικές δυνάμεις που δρουν έχουν συγκεκριμένο όνομα και ακόμα πιο συγκεκριμένη πολιτική πρόταση. Με ποιους πρέπει να συμμαχήσουμε για να βγούμε από την απομόνωση.
Πηγαίνετε λοιπόν κατά ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή κατά ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πολλά πολλά.΄Αντε μπράβο, αρκετά πια!


Διαβάστε το δημοσίευμα του σημερινού ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ για την "απόλυση-αποχώρηση" του Κ.Γρηγοριάδη
Αναρθρες κραυγές...
Από μερίδα του Τύπου και του διαδικτύου εμφανίζεται ο πρώην σκιτσογράφος του «Ριζοσπάστη» Κ. Γρηγοριάδης ως απολυμένος «εν ψυχρώ» από την ηγεσία του ΚΚΕ!!!
Ο «Ριζοσπάστης και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν μπορούσαν να απολύσουν τον Κ. Γρηγοριάδη για τον απλό λόγο ότι, εδώ και 6 χρόνια, ο συγκεκριμένος ήταν συνταξιούχος και συνεργαζόταν με την εφημερίδα, ως σκιτσογράφος.
Πρόκειται για δική του επιλογή να διακόψει τη συνεργασία του με την εφημερίδα, δημοσιοποιώντας τις πολιτικές διαφωνίες και απόψεις του. Προς τι λοιπόν οι άναρθρες κραυγές, κύριοι της αντικειμενικής ενημέρωσης;

2 σχόλια:

 1. Εσύ ξέρεις γιατί το ΚΚΕ χρεοκώπησε οικονομικά; Αν μας δώσεις όλα τα οικονομικά δεδομένα της χρεικωπίας του θα σου πούμε τι έπρεπε να κάνει. Αλλά ποτέ το κόμμα δεν ρωτήθηκε για κανένα οικονομικό ζήτημα. Αυτοί που παίρναν τις αποφάσεις είναι και υπόλογοι για τα αποτελέσματα που έφεραν. Όμως αυτό δεν σου περνάει από το μυαλό

  Υ.Γ. Το ίδιο ερώτημα που θέτεις εσύ για το ΚΚΕ και ζητάς να το απαντήσουν οι διαφωνούντες και οι αποχωρήσαντες, δεν ξέρεις ότι το χρησιμοποιεί και η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τα μνημόνια; Έχεις καταλάβει ότι με την σημαία του ΚΚΕ κάποιοι σε οδηγούν στην πιο αντιδραστική αντίληψη της πολιτικής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμε,
   σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, ζητάς το ΚΚΕ και τα μέλη του να σου δώσουν αναφορά για τα οικονομικά και τις κομματικές αποφάσεις!!!
   Αν είσαι ασφαλίτης, είσαι τουλάχιστον αφελής και θρασής, κατάλαβε το πολλοί χαφιέδες σε όλη την ιστορία του ΚΚΕ τα ίδια έκαναν αλλά πάντα έτρωγαν τα μούτρα τους.
   Δεν απολογούμαστε σε στημένους χαφιέδες και τσιράκια του συστήματος, σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.

   Διαγραφή