Σελίδες

24 Ιαν 2020

Το πιο αποκρουστικό πρόσωπο αυτού του συστήματος είναι η ναζιστική Χρυσή Αυγή

Με την αγόρευση του Μάνου Μαλαγάρη, εκ των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, συνεχίστηκε χτες η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή δεν συγκροτήθηκε με τρόπο ευκαιριακό αλλά αποδείχτηκε ότι είχε διαρκή δράση. Αποδείχτηκε ότι έχει εσωτερική διάρθρωση και ιεραρχική δομή με την έννοια ότι τα κατώτερα μέλη της υπέτασσαν τη βούλησή τους στα ανώτερα και όλοι μαζί, ασπαζόμενοι τη ναζιστική ιδεολογία, διαμόρφωσαν μια ενιαία βούληση που κατευθυνόταν στην επίτευξη του ίδιου σκοπού: Στην επικράτηση της ιδεολογίας τους μέσω κακουργηματικών πράξεων κατά των ιδεολογικών και πολιτικών τους αντιπάλων.

Αποστωμοτική απάντηση Παφίλη: Η «δημοκρατία» σας είναι δικτατορία της αστικής τάξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση στην προκλητική επιχειρηματολογία που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει το νέο καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, αλλά και στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αθωώσει το καπιταλιστικό σύστημα, έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται ο νέος εκλογικός νόμος.