Σελίδες

19 Ιαν 2020

Οι νεοναζί εγκληματίες χρυσαυγίτες βγήκαν από την σκουλικότρυπα τους με την προτροπή της ... εισαγγελέα (VIDEO)

Μερικές εκατοντάδες χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή έκαναν μια θλιβερή και άμαζη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά των μεταναστών με εθνικιστικά συνθήματα του τύπου “η Ελλάδα μας ανήκει”.
Στη φασιστοσύναξη μαζεύτηκαν Κασιδιάρηδες, Τζήμεροι και άλλα «μπουμπούκια» φωνάζοντας συνθήματα ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. 
Παρόλα αυτά, οι φασίστες κατάφεραν να δώσουν το μαφιόζικο στίγμα τους, καθώς επιτέθηκαν εναντίον του Γερμανού δημοσιογράφου της Deutche Welle, Θωμά Ιακόμπι.

Βασίλης Τσιτσάνης: Δέκα αξέχαστα «διαμάντια» του σπουδαίου δημιουργού

Πριν από 36 χρό­νια, στις 18 Γε­νά­ρη 1984, πέ­θα­νε μια από τις σπου­δαιό­τε­ρες φυ­σιο­γνω­μί­ες του ρε­μπέ­τι­κου και ελ­λη­νι­κού λαϊ­κού τρα­γου­διού τον 20ο αιώνα, ο με­γά­λος μου­σι­κο­συν­θέ­της, στι­χουρ­γός και δε­ξιο­τέ­χνης του μπου­ζου­κιού Βα­σί­λης Τσι­τσά­νης.
Από τον πλού­το των τρα­γου­διών του, επι­λέ­ξα­με δέκα αξέ­χα­στα «δια­μά­ντια» του Τσι­τσά­νη που αγα­πή­σα­με και τα οποία θα συ­νε­χί­ζουν να τρα­γου­διού­νται και από τις επό­με­νες γε­νιές.

1. Συν­νε­φια­σμέ­νη Κυ­ρια­κή
Μου­σι­κή: Βα­σί­λης Τσι­τσά­νης. Στί­χοι: Βα­σί­λης Τσι­τσά­νης & Αλέ­κος Γκού­βε­ρης. Ερ­μη­νεία: Βα­σί­λης Τσι­τσά­νης.