Σελίδες

19 Ιαν 2020

Οι νεοναζί εγκληματίες χρυσαυγίτες βγήκαν από την σκουλικότρυπα τους με την προτροπή της ... εισαγγελέα (VIDEO)

Μερικές εκατοντάδες χρυσαυγίτες και λοιπά φασιστοειδή έκαναν μια θλιβερή και άμαζη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, κατά των μεταναστών με εθνικιστικά συνθήματα του τύπου “η Ελλάδα μας ανήκει”.
Στη φασιστοσύναξη μαζεύτηκαν Κασιδιάρηδες, Τζήμεροι και άλλα «μπουμπούκια» φωνάζοντας συνθήματα ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. 
Παρόλα αυτά, οι φασίστες κατάφεραν να δώσουν το μαφιόζικο στίγμα τους, καθώς επιτέθηκαν εναντίον του Γερμανού δημοσιογράφου της Deutche Welle, Θωμά Ιακόμπι.
 
Συγκεκριμένα του ζήτησαν στοιχεία-ταυτότητα, και όταν ο Ιακόμπι αρνήθηκε να τους τα δώσει, επιτέθηκαν εναντίον του με μπουνιές και κλωτσιές, σαν συμμορία. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ στηλιτεύει τη στάση Πόντιου Πιλάτου των αστυνομικών, που παρέμειναν… “ουδέτεροι”, ακόμα και μετά την επίθεση, κάνοντας πλάτες στα φασιστοειδή…
Ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle Θωμά Ιακόμπι,  είχε κάνει με την Ανζελίκ Κουρούνη το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση».

«Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» 

«Μια δημοσιογράφος ερευνά για χρόνια την οργάνωση του ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή». Η οικονομική κατάρρευση, η πολιτική αστάθεια και οι οικογενειακές σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς το ντοκιμαντέρ προσπαθεί να ανακαλύψει «τι έχουν στο κεφάλι τους οι Χρυσαυγίτες που παρουσιάζονται ως θύματα» του συστήματος» (από την ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ  «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» της Angelique Kourounis).
Το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» της Angelique Kourounis είναι πλέον διαθέσιμο ολόκληρο στο διαδίκτυο, παρακολουθήστε το.



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/20, 5:07 μ.μ.

    Για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της «Deutsche Welle» ευθύνονται εκτός από τους φασίστες που τον έδειραν και όσοι αθώωσαν και αθωώνουν με οποιονδήποτε τρόπο τους φασίστες.
    Όταν λοιπόν ένας υψηλόβαθμος δημόσιος λειτουργός διατυπώνει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική οργάνωση, έχει βάλει κι αυτός το χέρι του στον χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν ένας υψηλόβαθμος δημόσιος λειτουργός διατυπώνει την άποψη ότι η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία συμμετοχή σε φόνους, ξυλοδαρμούς και άλλους τραμπουκισμούς, τότε έχει βάλει κι αυτός το χέρι του στο χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν αρχηγός κόμματος ζητάει να πυροβολούνται οι μετανάστες όταν περνούν τα Ελληνικά σύνορα, τότε έχει βάλει κι αυτό το χέρι του στον χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν κάποιος πολιτικός βλέπει τους φασίστες να ξυλοφορτώνουν δημοσιογράφο και να τον κλέβουν κι εκείνος καταδικάζει τη βία των δύο άκρων, τότε έχει βάλει και αυτός το χέρι του στον χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν βουλευτές και πολιτικοί ζητούν να κλείνονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες σε «Μακρονήσους», έχουν βάλει και αυτοί το χέρι τους στον χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν όργανο του κράτους βλέπει να δέρνουν οι φασίστες έναν δημοσιογράφο χωρίς να αντιδράει, τότε έχει βάλει κι εκείνος το γκλομπ του στο χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Όταν ένα απλός πολίτης κραυγάζει ότι υπάρχουν καλοί και κακοί πρόσφυγες με βάση τη γλώσσα, τη θρησκεία και την εθνικότητά τους, έχει βάλει κι αυτός το χέρι του στον χθεσινό ξυλοδαρμό.
    Στους ηθικούς αυτουργούς του ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου της «Deutsche Welle», ας βάλει ο καθένας όποιους άλλους πιστεύει ότι δίνουν αέρα στα πανιά των φασιστών με οποιονδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/20, 6:10 μ.μ.

    «Αέρα στα πανιά» της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής έδωσε η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως

    Σε σχόλιο για την επίθεση Χρυσαυγιτών σε δημοσιογράφο της «Deutsche Welle» το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

    «Η δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι, ο οποίος συνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης, δεν είναι μόνο καταδικαστέα, αλλά και απόδειξη ότι σήμερα "αέρα στα πανιά" της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής, έχει δώσει η απαράδεκτη πρόταση της εισαγγελέως, στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορούνται και η οποία ουσιαστικά τους δίνει τη δυνατότητα να επανέρχονται στη δολοφονική τους δράση.

    Τώρα πρέπει να ενταθεί η επαγρύπνηση και ο αγώνας για να απομονωθούν οι φασίστες, αλλά και για να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/20, 11:40 π.μ.

    «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη...». Με τον τίτλο αυτό κυκλοφορούν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής το επετειακό ημερολόγιο για το 2020, που διαφημίζουν από την ιστοσελίδα τους. Πρόκειται για απειλή δανεισμένη από τον προπαγανδιστή του χιτλερικού καθεστώτος, Γ. Γκέμπελς, και αποτελεί μια ακόμα ένδειξη του «αέρα» που πήραν τα φασιστοειδή μετά την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση που ξεπλένει τη ναζιστική οργάνωση και την εγκληματική της δράση. Από τη μία διαφημίζουν τον αντικομμουνισμό τους και ότι αποτελούν τη «σπορά των ηττημένων του '45» και από την άλλη «δίνουν σινιάλο» ότι παραμένουν τα πιστά μαντρόσκυλα του συστήματος που γεννά και τρέφει το φασισμό, για κάθε μελλοντική αξιοποίηση. Γι' αυτό δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού για το λαό, ειδικά τώρα που φαίνονται οι προθέσεις διαφόρων κύκλων να τους ρίξουν στα μαλακά και να τους επαναφέρουν με νέο ρόλο. Αν κάτι επιβεβαιώνεται, είναι ότι μόνο το εργατικό κίνημα μπορεί να βάλει στο περιθώριο τους θρασύδειλους εγκληματίες, να τους στείλει οριστικά στον πάτο της Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή