Σελίδες

3 Δεκ 2019

Δεν έφτυσε ο Πρωτούλης τον Τζήμερο… εγώ τον έφτυσα!

τα σκατά που έχει στο κεφάλι του ο φασίστας
 
πλημμύρισαν κι άρχισαν να τρέχουν!
Τζάμπα κατηγορούν τον Πρωτούλη όσοι τον κατηγορούν. Δεν έφτυσε ο Πρωτούλης τον Τζήμερο, ούτε ο Πρωτούλης τον έλουσε με τον καφέ. Εγώ τον έφτυσα κι εγώ του πέταξα τον καφέ. Κατηγορήστε λοιπόν εμένα και δεν απευθύνομαι στους ομοϊδεάτες του Τζήμερου.
Απευθύνομαι σε όσους προοδευτικούς, δημοκράτες, αριστερούς, ακόμα και κομμουνιστές θεώρησαν την ενέργεια του Πρωτούλη ακραία, γιατί ίσως θυμίζει αντιδράσεις Κασιδιάρη. Σ’ αυτόν τον τόπο συνηθιζόταν το μπέρδεμα των πάντων είτε έχουν σχέση, είτε δεν έχουν καμία σχέση. 
Όμως κατηγορήστε εμένα. Μην κατηγορείτε τον Πρωτούλη. 
Αλλά πριν με κατηγορήσετε, με καταδικάσετε και τολμήσετε εντελώς απερίσκεπτα να με χαρακτηρίσετε Κασιδιάρη, θέλω να σας θυμίσω ότι επειδή πέρασαν τα χρόνια εγώ δεν ξέχασα ούτε το Μεσόβουνο, ούτε το Κομμένο, ούτε τους Πύργους, ούτε την Καισαριανή, ούτε τον Χορτιάτη, ούτε το Δίστομο, ούτε την Κάνδανο, ούτε τα Καλάβρυτα, ούτε την Κοκκινιά, ούτε το Κούρνοβο! Θα σκεφτεί κανένας «τι πας και θυμάσαι και τι σχέση έχουν αυτά με τον Τζήμερο;»

Με αφορμή μια ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, μια λέξη: «ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ»!

  Τι έγινε με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, τον Νίκο Γεωργιάδη; Έγινε ό,τι ακριβώς περιγράφεται με απόλυτη ακρίβεια στο θέμα του Ημεροδρόμου (εδώ: imerodromos.gr/nikos-georgiadis-apallagi-logo-paragrafis-gia-tin-aselgeia-se-aniliko/).
   Με δυο λόγια, ο κύριος ΔΕΝ αθωώθηκε! Ο πρώην βουλευτής ΔΕΝ απηλλάγη διότι οι κατηγορίες εναντίον του κατέρρευσαν. Ο εν λόγω ΔΕΝ αποδόθηκε άσπιλος γιατί ανετράπη η πρωτόδικη απόφαση που απεφάνθη ότι ήταν «Ένοχος για ασέλγεια κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση…».