Σελίδες

28 Νοε 2019

Τζήμερος: ένας νεοναζί με κουστούμι...

HEIL TSSIMEROS

Το τζημεροφασιστοανθρωπάριο, το ναζίδι με κουστούμι, ο ανθυποΚασιδιάρης κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τον Γ. Πρωτούλη, περ. σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου!!!



Τον συνηθισμένο αντικομμουνιστικό εμετό του ξέρασε και πάλι, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου το γνωστό φασιστοειδές Τζήμερος. Όπως κάνει κάθε φορά, με την ανοχή της διοίκησης της Περιφέρειας και του προεδρείου, σε μία άσχετη παρέμβαση, χρησιμοποίησε άθλιους χαρακτηρισμούς κατά των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Η αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακού συμβούλου, ήταν άμεση. «Μπορεί να θέλετε έναν γελωτοποιό αντικομμουνιστή σε ένα όργανο σαν το Περιφερειακό Συμβούλιο να σας κάνει αυτήν τη δουλειά. Όμως, δεν θα ανεχτούμε ξανά έναν ναζί με κουστούμι, έναν φασίστα με κουστούμι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κάθε φορά να μας επιτίθεται με χαρακτηρισμούς». Και απευθυνόμενος στο προεδρείο και τη διοίκηση της Περιφέρειας, ξεκαθάρισε: «Πάρτε μέτρα. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στον εμετικό αντικομμουνισμό από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη».