Σελίδες

21 Νοε 2019

Παφίλης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε πάσα στη ΝΔ κι αυτή έβαλε γκολ” (VIDEO)

Σαρωτικός ήταν για μια ακόμα φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, στη διάρκεια της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση. Μια κι αυτές τις μέρες η λέξη “δημοκρατία” κλίνεται σε όλες τις πτώσεις, ο Παφίλης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως δημοκρατία δεν είναι κάποιος να έχει ένα εκατομμύριο ευρώ κι άλλος να έχει δέκα ευρώ τη μέρα. Αναφέρθηκε δηκτικά στο σόφισμα του ΣΥΡΙΖΑ περί “εποικοδημητικής πρότασης δυσπιστίας”, αστειευόμενος πως έτσι θα μπορούσε να πάρει και το Νόμπελ!!!

Χούντα Κούλη: «θα βλέπετε ΜΑΤ και θα προσκυνάτε»

Νέες καταγγελίες διαδηλωτών: «Μας έλεγαν, θα βλέπετε ΜΑΤ και θα προσκυνάτε» -«Στη ΓΑΔΑ μας έγδυσαν»


Νέες καταγγελίες για βίαιη, απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά από τις δυνάμεις των ΜΑΤ εναντίον των διαδηλωτών ανήμερα της 46ης επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.  
Οι Ειρήνη Εμινίδου και Ζήσης Σούρλας, δύο νέοι – μέλη της οργάνωσης «Ξεκίνημα» – που συνελήφθησαν γυρίζοντας από την μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της πολιτικής οργάνωσης περιγράφουν το πώς συνελήφθησαν ενώ καταγγέλλουν και τη στάση των ανδρών των ΜΑΤ, τον ξυλοδαρμό, τις φωτογραφίες αλλά και το ξεγύμνωμα στη ΓΑΔΑ.