Σελίδες

15 Νοε 2019

Υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο; Ακόμα κι η χούντα απαντούσε «Ναι»

Φτάσαμε να συζητάμε ακόμα κι αυτό. Η φασιστική συνήθεια της ηλίθιας εμμονής σε φήμες που μπορούν να τις πιστεύουν μόνο homus chrisavgulus trampucenchis (βγαίνει και από το Τραμπ και από το τραμπούκος). «Η γη είναι επίπεδη», «τα εμβόλια σκοτώνουν», «οι πρόσφυγες θα αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας», «οι Αμερικάνοι δεν πήγαν στο φεγγάρι» και «στο πολυτεχνείο δεν είχε νεκρούς». Α! Και «μας ψεκάζουν». (Πλάκα-πλάκα, ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτούς δεν τους ψεκάζουν ή ότι δεν τους έχουν κάνει λοβοτομή;)
Αφού λοιπόν συζητιέται, ακόμα και σε σχολεία εν όψει σχολικών γιορτών, ας πούμε κι εμείς μερικές «ειδήσεις», και μάλιστα από πηγές που εκείνοι εμπιστεύονται (Χούντα, Αστική δικαιοσύνη κλπ.). Όλα αυτά, είναι εύκολο να τα βρείτε στο ίντερνετ. Αρκεί να ψάχνετε έγκυρα στοιχεία και επίσημες εκθέσεις κι όχι φασιστοφήμες και χουντοδιαδόσεις.

Κώστας Κάππος δεν είσαι κι ούτε θα γίνεις ποτέ, φασιστάκο

Το κακό και το δυστύχημα φασιστάκο, δεν είναι αυτά που λες ούτε οι κάποιες χιλιάδες… κυρ-Παντελήδες της καρπαζιάς και της ρουφιανιάς που σου έκαναν λαικ και κοινοποίησαν το ανιστόρητο, ανακριβέστατο, απλοϊκότατο και επιεικώς βλακώδες παραλήρημά σου. Το κακό και η προσβολή είναι ότι σε λένε -αν σε λένε- ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ.
Καθώς αυτό το ΟΝΟΜΑ είναι συνυφασμένο με τον αγώνα για την ελευθερία, την δημοκρατία και κυρίως την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ

Τα πανεπιστήμια ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα ως πεδίο άσκησης του δόγματος «νόμος και τάξη» εκ μέρους της κυβέρνησης. Την Κυριακή, η Πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ αποφάσισε λοκ άουτ της σχολής. Τη Δευτέρα, δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στην ΑΣΟΕΕ, παραβιάζοντας το άσυλο και στράφηκαν ενάντια σε φοιτητές που αντιδρούσαν στο λοκ άουτ. Συνέχεια δόθηκε χτες, με νέες απειλές των ΜΑΤ, ακόμα και για συλλήψεις σε βάρος φοιτητών της ΑΣΟΕΕ - μελών της ΚΝΕ, που μοίραζαν ανακοίνωση της Οργάνωσης έξω από τη σχολή.
Για την εφαρμογή του δόγματος «νόμος και τάξη» η κυβέρνηση αξιοποιεί κάποιες ενέργειες ορισμένων ομάδων, που δεν έχουν καμία σχέση με το φοιτητικό κίνημα και τους Φοιτητικούς Συλλόγους. Είναι ομάδες που οι ίδιοι οι Σύλλογοι έχουν καταδικάσει πολλές φορές, αφού στρέφονται και ενάντια στους ίδιους τους φοιτητές.