Σελίδες

14 Νοε 2019

«Με οδήγησαν στη ΓΑΔΑ, πήραν τα κλειδιά μου και μπήκαν σπίτι μου για έρευνα» ...

Σοβαρή Χρυσή αυγή?
Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη του φοιτητή Γιάννη Παχάκη στο News 24/7 - Το βράδυ της εισβολής των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, την Δευτέρα, συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι - Καταγγέλλει ότι δυνάμεις της Αστυνομίας, αφού τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ και δεν του επέτρεψαν να μιλήσει σε δικηγόρο, μπήκαν στο σπίτι του με τα κλειδιά του!!!
Το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Παχάκης βρέθηκε στην πλατεία Βικτωρίας για να συμμετέχει στην κινητοποίηση των φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ.

Η "τετραπέρατη" υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου...


«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, ένα δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!!! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα»...
Αν αναρωτιέστε για ποιο θέμα μιλούσε και είπε τα παραπάνω η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη (η ίδια που είχε επισημάνει ως μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου τον… εθελοντισμό!!!), σας ενημερώνουμε:

“Παρανομήστε”! (γλυκά το λέω…)


Ρωτάω (…γλυκά):
Εκθειάζουν την “νόμιμη βία”. Επευφημούν (“γλυκά”, όπως δήλωσε ο πρώην ΕΠΕΝίτης και νυν υπουργός κ.Βορίδης) το… ωραίο και “αναγκαστικό” ξύλο των ΜΑΤ…