Σελίδες

11 Οκτ 2019

Ο δολοφόνος Βρούτσης επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να αποτελειώσει τις συμβάσεις (VIDEO)

Καταιγιστικός ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος,  στην ομιλία του στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», αναφερόμενος στα δύο βασικά χαρακτηριστικά του νομοσχεδίου, την διευκόλυνση των επιχειρηματικών ομίλων και την επιχείρηση να τσακιστούν τα εργατικά και εργασιακά δικαιώματα που απέμειναν από τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Ο Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει γην και ύδωρ στους επιχειρηματικούς με στόχο τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού θωράκισης της κερδοφορίας τους με συμπίεση των μισθών, αφού κριτήριο για το ύψος τους είναι η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Εσύ πόσους λίβελους για το ΠΑΜΕ έγραψες σήμερα;

Ένα νέο πατριωτικό καθήκον προβάλλει επιτακτικό για το “έθνος των εκμεταλλευτών” και τους δημοσιολόγους - γραφιάδες του, σε ευθεία σύνδεση με την, πατριωτική πάντα, υπεράσπιση των ιμπεριαλιστών, της πρεσβείας τους και των συμβόλων τους -όπως του αγάλματος του μακελάρη προέδρου που γέμισε με ναπάλμ την Πίνδο και με ατομικές βόμβες την Ιαπωνία.

Ποιο είναι αυτό το καθήκον; Να γράψουν κάτι εναντίον του ΠΑΜΕ, του “κόκκινου ολοκληρωτισμού” και δε συμμαζεύεται. Και όλα αυτά, γιατί οι διαδηλωτές: