Σελίδες

25 Σεπ 2019

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά… – Ο Παναγόπουλος συγκρίνει το ΠΑΜΕ με βιαστές και απαγωγείς!

Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος κατήφορος για μια εργατική συνομοσπονδία, που είδε να γίνεται μια πανελλαδική απεργία, χωρίς αυτή να κουνήσει ούτε δαχτυλάκι για την επιτυχία της, και να βάζει μάλιστα κι επιπλέον εμπόδια με τη στάση της;
Ναι, μπορεί να υπάρξει. Το έκανε ο Παναγόπουλος, καταφέρνοντας να τρυπήσει τον πάτο του βαρελιού, σε συνέντευξη που έδωσε στο News 247, η οποία είναι κατά το ήμισυ αφιερωμένη στο ΠΑΜΕ και το μένος του εργατοπατέρα για τους κομμουνιστές και τη δράση τους.
Στη συνέντευξη βρίσκουμε και ξεχωρίζουμε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία:

Άλλη μια «αξία» της ΕΕ... ο αντικομμουνισμός

Όσες αξίες και αν επικαλεστούν, η ΕΕ δεν βελτιώνεται προς όφελος των λαών, δεν γίνεται φιλολαϊκή, γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να μυρίζει σαπίλα, αφού σάπιο είναι το σύστημα που υπερασπίζεται. Δεν εκδημοκρατίζεται, γιατί είναι μια ένωση κρατών που εκφράζει τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μονοπωλίων και των σκληρών ανταγωνιστικών συμφερόντων τους με τα μονοπώλια των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Κίνας και της Ρωσίας.
Οι «Αξίες» της ΕΕ...
«Ευκαιρία» για... μόρφωση πετσοκομμένη, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες του κεφαλαίου και όχι με βάση τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και της επιστήμης, «Ευκαιρία» για... μόρφωση που θα κοιτάει στην τσέπη.

Η κανονικότητα της φιδόσουπας

Πρέπει να το ομολογήσω! Δώδεκα βδομάδες μετά τις εκλογές η κανονικότητα επανήλθε. Κυριαρχεί. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Απ´τη γλιτσερή “καθημερινότητα” του Σημίτη και την φαιά αριστεροκυβερνησιμότητα του Τσίπρα πιάσαμε κορυφή με την κανονικότητα του Μητσοτάκη. Το δρόμο τον έδειξε η Ευρώπη. Κι έβαλε και στο καζάνι το βασικό συστατικό του χυλού: τον αντικομμουνισμό. Στα χυδαία όρια του φιλοναζισμού η δόση.
Στο καζάνι θα ανακατευτούν τώρα και τα φίδια. Να χορτάσουν οι λαοί φτώχια απ´ τη φιδόσουπα με βασιλοχουντικά καρυκεύματα απ´ την κουζίνα της ´Αννας – Μισέλ Ασημακοπούλου, που ήδη γράφει, με τη βοήθεια του Φράγκου της Ελληνικής Λύσης, το καινούριο συνταγολόγιο επαναφοράς των χρυσαυγιτών στο δικό μας και σε άλλα κοινοβούλια. Οι δυο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ έκαναν σαματά για διακόσιους.