Σελίδες

2 Αυγ 2019

Αντικομμουνισμός Συριζα vs αντικομμουνισμού ΝΔ από την ΕΡΤ...

Αυτές τις μέρες στην ΕΡΤ (στην ΕΡΤ1) προβάλλεται το "ντοκιμαντέρ«Την ημέρα που…», σε επανάληψη!!!  
Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι το ντοκιμαντέρ θεωρήθηκε τόσο καλό, που προβάλλεται σε επανάληψη για να …εμπεδωθεί!!! 
Προβλήθηκε πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018 και τότε η ΕΡΤ, όταν στην κυβέρνηση ήταν ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΚΚΕ επί της ουσίας το υπερασπίστηκε. 
Με λίγα λόγια: Συνειδητός αισχρός αντικομμουνισμός σε επανάληψη! 

«Ντοκιμαντέρ» αντικομμουνιστικής σαβούρας από την ΕΡΤ

 
Για το εν λόγω "ντοκιμαντέρ", ο "Ριζοσπάστης" (26/10/2018) σημειώνει:

Κοινή πολιτική, κοινές προσβολές

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, ότι αυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς πρέπει να νιώθει «απόβρασμα της κοινωνίας», σε συνδυασμό με τη συμφωνία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη ότι οι «τζαμπατζήδες» είναι «αναγκαίο» να μειωθούν, δείχνουν ότι η κοινή πολιτική των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί στην ίδια κατεύθυνση.
Ασχέτως του πόσο υβριστικά θα αποφασίσουν τελικά τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλούν όλους αυτούς που η δική τους αντιλαϊκή πολιτική φτωχοποίησε ακόμα περισσότερο, οι ευθύνες για την τραγική κατάσταση στις συγκοινωνίες ανήκουν στις κυβερνήσεις τους. Οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες, η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων στις συγκοινωνίες - που προκαλεί κινδύνους ακόμα και για την ασφάλεια των επιβατών - και το πετσόκομμα της κρατικής χρηματοδότησης των οργανισμών έχουν κοινή αιτία.

Αυτή δεν είναι άλλη από τις κατευθύνσεις της ΕΕ για «απελευθέρωση» των μεταφορών, πλευρά της οποίας είναι και η ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών ή η λειτουργία τους με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια, με τη λογική κόστους - οφέλους, με την προσφορά νέων πεδίων επενδύσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Όχι άλλη «αριστεία» – Γκώσαμε! (vid)


Μάθαμε (;) από τον κύριο Κωνσταντίνο Κυρανάκη τι είναι κομμουνισμός και τι είναι Αριστερά! 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε κάποιους (όχι και τόσο) δικούς του «ορισμούς». 
Εκτός από τα «γνωστά» («ο κομμουνισμός δεν είναι δημοκρατία»«είναι ολοκληρωτικό καθεστώς») εξήγησε (;) και τα εξής πνευματώδη: Στον κομμουνισμό, λέει, «πρέπει να είσαι ο ίδιος, να έχεις ταβάνι», «πρέπει να ακούς τα πρέπει και να τα ακολουθείς»
Ας τον ακούσουμε: