Σελίδες

21 Ιουλ 2019

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία ενάντια στην …ριζοσπαστικοποίηση

«Η ριζοσπαστικοποίηση θα αντιμετωπιστεί με κυρίαρχο όπλο την πρόληψη» επισήμανε στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις συνδέοντας την λέξη αυτή με την τρομοκρατία! 
Με τον τρόπο αυτό έδωσε δείγμα για το ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του δόγματος «νόμος και τάξη» που αποτελεί το σύνθημα της νέας κυβέρνησης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην Ελλάδα» σημειώνοντας πως θα αντιμετωπιστεί μέσω της «αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας» η οποία θα γίνει και «με χορηγούς και ιδιωτών».

Λάθος καπιταλιστές στηρίζει η ΝΔ!!!


Λάθος καπιταλιστές στηρίζει η ΝΔ, είπε ουσιαστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο». 
Στη συνέντευξή του εξέφρασε προβληματισμούς για το ότι στη ΝΔ «προωθούν ένα μοντέλο αντικοινωνικό, ένα μοντέλο που επενδύει στην "τεμπέλικη επιχειρηματικότητα" που προσδοκά κέρδη από τη συμπίεση του εργατικού κόστους», ενώ συνιστά στην κυβέρνηση να επενδύσει σε καπιταλιστές που θα βγάζουν κέρδη «από την καινοτομία, την πρωτοτυπία και τη διακριτή ποιότητα του προϊόντος»!!! 
Δηλαδή η «υγιής επιχειρηματικότητα» που στηρίζει ο Ν. Παππάς απαρτίζεται από καπιταλιστές που δεν εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους τους!!!