Σελίδες

25 Απρ 2019

Γαβρόγλου: όπως λέμε άθλιος συριζο-γκεμπελίσκος...

Το φυσάει και δεν κρυώνει καταπώς φαίνεται ο υπουργός παιδείας, μετά από το συνεχόμενο κάζο που έπαθε στη βουλή, προσπαθώντας μάταια να ειρωνευτεί το ΚΚΕ ή ακόμα χειρότερα να διαστρεβλώσει τις θέσεις του κόμματος. 
Αφού πια δεν είχε απέναντί του την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, και τον εκπρόσωπό της Θανάση Παφίλη, που επανειλημμένα ξεσκέπασε τις αθλιότητες του υπουργού, ο Γαβρόγλου επέλεξε να τα βάλει εκ του ασφαλούς με το Ριζοσπάστη, μετά το σημερινό δημοσίευμα του τελευταίου «Γαργάρα». Σε αυτό επισημαίνονταν πως ο υπουργός, ενάντια στη δημόσια δέσμευσή του, πως, αφού μελετούσε τα πρακτικά της βουλής, θα ανακαλούσε τη διαστρέβλωση της ομιλίας του Δημήτρη Κουτσούμπα για τη γ’ Λυκείου, δεν προχώρησε σε καμία διορθωτική δήλωση.

Γεωργιάδης, όπως λέμε «νούμερο»

«Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».Αυτή είναι δήλωση του Γεωργιάδη (https://www.youtube.com/watch?v=1jeeWUKOyoI). 
Παρατήρηση πρώτη: Η βλακεία είναι κι αυτή θείο χάρισμα, ωστόσο δεν πρέπει να της γίνεται κατάχρηση.
Παρατήρηση δεύτερη: Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο «κομμουνιστές» όσο ακριβώς δημοκράτης είναι ο Γεωργιάδης.
Παρατήρηση τρίτη: Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος, είναι τόσο «κομμουνιστές», ώστε ο Γεωργιάδης να ψηφίζει μαζί τους μνημόνιο, τόσο ώστε ο Γεωργιάδης να τους επευφημεί για την οικειοθελή φορολόγηση των εφοπλιστών, τόσο ώστε ο Γεωργιάδης να τους θαυμάζει για την ΝΑΤΟφροσύνη και αμερικανοφροσύνη τους.