Σελίδες

16 Απρ 2019

Ευλογίες...

Κάνοντας έναν απολογισμό όσων ακολούθησαν τη συνάντηση Αμβρόσιου - Κουρουμπλή, έχουμε τα εξής: 

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Κουρουμπλή με απόσυρση από το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά την ίδια μέρα ανακοίνωσε ότι δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις και ότι το περιστατικό θεωρείται λήξαν. 
  • Ο Κουρουμπλής, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, επέμενε ότι δεν έκανε τίποτα μεμπτό για να πρέπει να ανασκευάσει και ότι δικαιούται να συνομιλεί και να συναντάται με όλους.

Μαφιόζικες πρακτικές των άθλιων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ

Το άθλιο δικόγραφο των εργατοπατέρων με το οποίο ζητάνε να διορίσουν τους εαυτούς τους!!!


Αφού απέτυχε η συνταγή τους για συνέδριο με νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες, αφού ζήτησαν την υψηλή προστασία της αστυνομίας, αφού έβαλαν μπρος τη φάμπρικα με τις μηνύσεις εναντίον των ταξικών συνδικαλιστών, περνάνε πλέον στο επόμενο βήμα και το δικόγραφο με το οποίο ζητάνε το διορισμό τους ως Προσωρινή Διοίκηση, χωρίς την ενοχλητική παρουσία του ΠΑΜΕ που θα τους χαλάσει τη σούπα και θα τους βάλει εμπόδια.
Έτσι λοιπόν, χωρίς περιττά προσχήματα και τσίπα, αυτή την κρίσιμη ώρα που οι εργατοπατέρες έχουν ξεμείνει από λύσεις, από φωτιά και από τσιγάρα, αναμασάνε τη γνωστή κασέτα περί βίας, τραμπουκισμών και επεισοδίων, βαφτίζοντας τραμπούκους τους συνδικαλιστές και συνδικαλιστές τους δικούς τους έμμισθους τραμπούκους-μπράβους.