Σελίδες

14 Απρ 2019

"προοδευτική συμμαχία" ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής ενάντια στην ακροδεξιά!!!

Σε σχόλιό της η Επιτροπή Περιοχής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ για τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την παραχώρηση διευκολύνσεων από την Περιφερειακή Αρχή στη Χρυσή Αυγή, τονίζει:  
«Οι αιτιάσεις που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά ΜΜΕ από την Περιφερειακή Αρχή και τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή, είναι τουλάχιστον προσχηματικές και δε δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση διευκολύνσεις στους ναζιστές υπόδικους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής για να χύνουν το εθνικιστικό - ρατσιστικό τους δηλητήριο.
Όσο για τις αντιδράσεις που διαβάσαμε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στέλνουμε αυτό το άλμπουμ στον κ. Ακριώτη για να θυμάται την "προοδευτική συμμαχία" του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά!»:

Θολούρα...

Πιο θολό τοπίο διεξαγωγής εκλογών από το τωρινό, με τις πολλαπλές κάλπες Μάη μήνα, δεν έχει υπάρξει απ' τη Μεταπολίτευση ως σήμερα. Ενας στρατός υποψηφίων απέναντι σ' ένα στρατό ψηφοφόρων, σχεδόν αντιπαρατίθενται, με τρόπαιο αυτή καθαυτή τη νοημοσύνη πολιτών - ψηφοφόρων. Η επισήμανση όσο κι αν μοιάζει αφοριστική, κι επιεικώς βαρύγδουπη, αφορά σε οτιδήποτε, εκτός από την πολιτική επιλογή και όποιον έχει ή επιχειρεί να αποκτήσει κριτήρια χρήσης της ψήφου του.
Η θολούρα αφορά τους τακτικισμούς, τη μεθόδευση και κυρίως ένα ασφυκτικό κλίμα σκανδαλολογίας, υποσχεσιολογίας, τελικά αερολογιών και ύβρεων στο προσκήνιο. Γιατί στο παρασκήνιο δουλεύουν άλλοι μηχανισμοί, παζαριών ακριβοπληρωμένων λογαρίθμων για κυριαρχία των εντυπώσεων στο διαδίκτυο, και αλυχτίσματα μαύρων πολιτικά σκυλιών,