Σελίδες

3 Απρ 2019

Ποιος ξεπλένει το ΣΥΡΙΖΑ που ξεπλένει τη Χ.Α.???

Δεν ήταν δυνατόν οι “πρωτοβουλίες” κι οι “σχέσεις” ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑ σε κεντρικό επίπεδο (βλέπε π.χ. εδώ) να μην είχαν αντανάκλαση και στα “τοπικά επίπεδα”.
Πριν λοιπόν ακόμα χαθεί η ηχώ των “καλεσμάτων” που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, μέσα από όλα τα μεγάφωνά του για “ενωμένο αντιφασιστικό αγώνα”… Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι των “νουθετήσεων” προς το ΚΚΕ (και σ’ εμένα προσωπικά υπήρξαν) για το θέμα αυτό, από μέρους των συνεταίρων του Καμένου… Πριν αλέκτωρ λαλήσει… άπαξ… Νάτο το φιστικάκι.
Στο συνδυασμό λέει του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Μυτιλήνης,

Η ομερτά της μαφίας επιβάλλει να είναι έξω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ ακόμη και τα ΜΜΕ!

Στην καταγγελία του σημειώνει:
«Δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα.
Στο θωρακισμένο με μπράβους και σεκιούριτι ξενοδοχείο δεν χωράνε ούτε οι εργαζόμενοι, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι. Η ομερτά της μαφίας επιβάλλει να είναι έξω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ ακόμη και τα ΜΜΕ.

Μετάγγιση Παπικού Γοήτρου!

Μετάγγιση γοήτρου. Αυτό είναι το προσωπικό κόλπο grosso του Αλέξη Τσίπρα, από την εφηβική του ακόμα εποχή των καταλήψεων, όταν τον εκτίνασσε στη δημοσιότητα το… κατεστημένο διά της Άννας Παναγιωταρέα. Μόλις τον αμφισβητήσουν οι σύντροφοί του, του πριονίσουν το μπόι οι δημοσκοπήσεις, τον στριμώξουν τα οικονομικά νούμερα, του στερήσουν τη μαγκιά του Νόμπελ Ειρήνης τρεις γιαγιάδες από τη Λέσβο, μόλις τσαλακωθούν, βρε αδερφέ, τα ξεγραβατωμένα του πουκάμισα, ο Τσίπρας βάζει μπροστά το γκεμπελικό μηχανισμό που έστησε το μύθο της κυβερνώσας αριστεράς, και τον ίδιο, στη θέση ενός σύγχρονου Μικραλέξανδρου που “κάνει απόβαση στα Σκόπια” επικεφαλής της στρατιάς των εκατό επιχειρηματιών. Δεν μπορείς να γίνεις αριστερός ηγέτης που ορίστηκε να ξεπουλάει αεροδρόμια, λιμάνια, γη για αμερικάνικες βάσεις, χωρίς μια δήλωση “μεγάλου”, ως λεζάντα στη φωτογραφία σου.