Σελίδες

31 Μαρ 2019

Όταν το μήλο πέφτει σάπιο κάτω από τη μηλιά…

“Τον πατέρα μου τον σκότωσαν η Φρειδερίκη και ο Ζαχαριάδης” – Θεωρία δύο άκρων από τον "Μπελογιάννη" Τζούνιορ

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η «αριστερά» στα καλύτερά της: Στο ΧΥΤΑ Φυλής έστρωσαν «κόκκινο χαλί» στους φασίστες ενώ 1,5 μήνα πριν «υποδέχτηκαν» το ΚΚΕ με σεκιούριτι και μπράβους!


Στις 8 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής,
Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Στην πρώτη σειρά από αριστερά:  Ζαπάντης, Κωστόπουλος και Πρωτούλης
στην οποία συμμετείχαν επίσης εκλεγμένοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,επισκέφτηκαν τον ΧΥΤΑ στη Φυλή και ζήτησαν να δουν το χώρο. 

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα διαχείρισης (ΕΔΣΝΑ), που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις «καθυστερήσεις» στην εναπόθεση των απορριμμάτων λόγω «προγραμματισμένων εργασιών», πίσω από τις οποίες κρύβεται ο υπερκορεσμός της.

Κόντρα στους λύκους

Είναι δύο ειδών. 
Ο κίνδυνος. 
Καταρχάς ο φανερός. 
Υστερα ο ελλοχεύων, ο κρυμμένος στη λόχμη, στο δασοτόπι της ζοφερής καθημερινότητας.
Στην άγρια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ο φανερός κίνδυνος ήταν, είναι και θα είναι η ιδεολογική, πολιτική, κοινωνική και εντέλει στρατηγική ζημιά που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα αριστερά. Κι αυτό γιατί όλοι αναγνωρίζουν σχεδόν αβίαστα πως έπραξε και πράττει, εφαρμόζει κι επιβάλλει τις πιο δεξιές πολιτικές και μέτρα που δεν ονειρεύτηκαν οι προκάτοχές του κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις.