Σελίδες

13 Μαρ 2019

Ο φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον, αλλά οι Συριζαίοι του στρώνουν το μέλλον!!! (Video)


Ο δικηγόρος Δημήτρης Ζώτος στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου (Real fm - 12/3/2019) για την επιχειρούμενη ρύθμιση - «δώρο» στους ναζιστές.
   Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο βρίσκεται στη φάση της «διαβούλευσης» περιλαμβάνει τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα  η οποία συνιστά εξ αντικειμένου «δώρο» προς την ηγεσία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής! 
 
   Το αδιανόητο είναι πως η προτεινόμενη από την κυβέρνηση διάταξη προωθείται σε μια στιγμή που όλο το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται

“Αυγή” η γνήσια φωνή του Τζήμερου...

Εργοδοτική “Αυγή” – Αθλιότητες της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ περί “αποκλεισμού” των νόθων της ΟΙΥΕ από το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Είναι γεγονός πως από τότε που πολλαπλασιάστηκαν τα συριζαϊκά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά τα τελευταία χρόνια, έχει ενταθεί ο ανταγωνισμός για το ποιος θα περάσει καλύτερα την κυβερνητική γραμμή. Η Αυγή ωστόσο αποδεικνύει με σημερινό της δημοσίευμα πως “ο παλιός είναι αλλιώς” κι ότι τα ομοειδή μέσα θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα σκληρότερα για την υπερκεράσουν σε ψεύδη, προπαγάνδα και συκοφαντίες.
Στο στόχαστρο της εφημερίδας βρέθηκε αυτή τη φορά το ΠΑΜΕ -πέφτουμε από τα σύννεφα-, καθώς η αντίσταση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στους εκλεκτούς του Σύριζα που σε μεγάλο βαθμό αποτελούν την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) φαίνεται πως έχει πατήσει αρκετούς κάλους.