Σελίδες

1 Μαρ 2019

Ο νόμος της βαρύτητας και η τυφλή δικαιοσύνη

ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΗ,

Κάποιοι κάποτε παρατήρησαν ότι αν άφηναν μια πέτρα από ψηλά, αυτή έπεφτε κάτω. Αν σκώτωναν μια πάπια “στο φτερό” με το τόξο και το βέλος κι αυτή έπεφτε προς τα κάτω. Τα μήλα όταν έπεφταν από το δέντρο πήγαιναν κατακόρυφα προς τα κάτω. Η βροχή και το χαλάζι πάντα έπεφταν προς τα κάτω.

Με τον καιρό λοιπόν και με τις πολλές φορές που είδαν το φαινόμενο να επαναλαμβάνεται, άρχισαν να κάνουν και… προβλέψεις. Και τότε κάποιοι πιο έξυπνοι βρήκαν το νόμο της βαρύτητας. Και κατάλαβαν καλύτερα την αιτία του φαινομένου.
Εμείς τώρα εδώ και χρόνια βλέπουμε στο δικαστήριό σας:
  • Τον Κορκονέα (του Γρηγορόπουλου ντε) να οδηγείται προς την αθώωση.
  • Το Ρουπακιά (του Φύσσα ντε) να κυκλοφορεί ελεύθερος σαν κύριος.

Υπήρχε ζωή πριν το ΣΥΡΙΖΑ;

Ως το 2015 οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια και είχαν εξαφανιστεί γάτες και σκύλοι.. λέει ο Τάσος Πετρόπουλος...

« Μετά από μένα το χάος, μετά από μένα το τίποτα» θα είναι πιθανόν ο νέος προεκλογικός ύμνος του Σύριζα, όπως μας προϊδεάζουν οι δηλώσεις του υφυπουργού εργασίας, Τάσου Πετρόπουλο, ο οποίος, καλωσορίζοντας μαθητές σχολείου που παρακολουθούσαν εργασίες της βουλής, υπενθύμισε πως το ότι ακόμα υπάρχουν κι αναπνέουν οι ίδιοι και οι γονείς τους, το οφείλουν περίπου αποκλειστικά στο εθνοσωτήριο έργο της κυβέρνησης!!!

Η ... γενναιοδωρία εφοπλιστών - κυβέρνησης

Ολόκληρη δημαγωγική καμπάνια, με φιέστες στο Μέγαρο Μαξίμου, έστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για κάποιες πενταροδεκάρες που δέχτηκαν να προσφέρουν οι εφοπλιστές ως εθελοντική συνδρομή, υπογράφοντας σχετικό «συνυποσχετικό» με τον πρωθυπουργό. Τι προβλέπει όμως η συμφωνία για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση; Οτι οι εφοπλιστές θα προσφέρουν οικειοθελώς και επ' αόριστον το 10% των εισαγόμενων μερισμάτων των φυσικών προσώπων. «Τρέχα γύρευε», δηλαδή, αφού ουδείς μπορεί να υπολογίσει σε τι ποσό αντιστοιχεί αυτό το 10%, αλλά και ποια μπορεί να είναι τα φυσικά πρόσωπα, αφού πρόκειται για Ανώνυμες Εταιρείες. Αστικά ΜΜΕ έσπευσαν να κάνουν λόγο για 75 εκατ. ευρώ που θα εισρέουν κάθε χρόνο στα κρατικά ταμεία. Ωστόσο, στο κείμενο του «συνυποσχετικού» γίνεται αναφορά για 40 εκατ. ευρώ ετησίως.