Σελίδες

25 Φεβ 2019

Ως εδώ! Έξω οι μπράβοι και η εργοδοσία από τα σωματεία!

«Ως εδώ! Έξω οι μπράβοι και η εργοδοσία από τα σωματεία!», τονίζουν 173 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΟΙΥΕ από δεκάδες σωματεία όλης της χώρας. Στο κείμενο που υπογράφουν ενημερώνουν για τα όσα έγιναν στις εργασίες του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ με ευθύνη της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας (ομάδα Βασιλόπουλου - ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ).
Καλούν τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να οργανωθούν στα σωματεία, να ανέβει ο διεκδικητικός αγώνας, «ώστε όλοι αυτοί που σήμερα κάθονται στο σβέρκο μας με την ιδιότητα των συνδικαλιστών, να πάρουν πόδι από τις γραμμές του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος». Καλούν τα συνδικάτα να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς, να μη μείνει εργαζόμενος που δεν θα μάθει για τα αίσχη και τις αθλιότητές τους.

Έβαλαν «μπράβους» να φυλάνε τις «μαϊμούδες» (video)

Καταγγελία του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σε διάλυση οδήγησαν το μεσημέρι της Κυριακής το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων οι εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και της ομάδας Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ.
Έβαλαν «μπράβους» να φυλάνε τις «μαϊμούδες»Σωματεία και εργαζόμενοι έδωσαν για δυο μέρες τη μάχη ενάντια στην απροκάλυπτη ανάμειξη της μεγαλοεργοδοσίας στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, απαιτώντας την πραγματοποίηση Συνεδρίου των εργαζομένων και όχι των εργοδοτών, με επίκεντρο τα προβλήματα των εργαζομένων, πραγματοποιώντας και το πρωί της Κυριακής συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο.