Σελίδες

19 Φεβ 2019

Ναζιστές με… υπογραφή

   Παρατήρηση 1η: Αυτός ο τύπος, Τρύφων Μπουγάς το όνομά του, που εθίγη και έκανε μήνυση στα στελέχη του ΚΚΕ που τον λένε φασίστα, είναι ο επικεφαλής στην Καλλιθέα της δημοτικής παράταξης της… Χρυσής Αυγής! Ως υποψήφιο, δηλαδή, της ναζιστικής συμμορίας, των οπαδών του Χίτλερ και των απογόνων των δωσίλογων, θα έπρεπε να τον λένε “δημοκράτη” και “ανθρωπιστή”…

Tο κόλπο τους έγινε πια… all time classic – «Όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι με τους άλλους»

Όλη η βρωμιά της μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, το προηγούμενο διάστημα, επικεντρώνεται στο μοτίβο “το ΚΚΕ δεν ψήφισε την απλή αναλογική”, “ψήφισε παρών για το χωρισμό εκκλησίας κράτους”, “καταψήφισε την πρόταση για το νόμο για την αύξηση του βασικού μισθού” και τέτοια. Βρωμιά που εντάθηκε με αφορμή τις ψηφοφορίες για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Το κόλπο τους έγινε πια… all time classic… 
Επαναφέρουν π.χ. τον αντεργατικό νόμο “Βρούτση” για το βασικό μισθό, που τον κατήγγελλαν και τον καταψήφιζαν σαν αντιπολίτευση. Τον παρουσιάζουν σαν δήθεν «φιλεργατική» μεταρρύθμιση. Αποσιωπούν ότι για το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό καταψήφισαν την πρόταση 500 συνδικάτων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή.