Σελίδες

27 Ιαν 2019

«Documento» βρώμικης αντιΚΚΕ προπαγάνδας

Το παράρτημα του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η εφημερίδα «Documento», αναπαράγει σε δημοσίευμά της ολόκληρη την «επιχειρηματολογία» Καρτερού και των trolls του διαδικτύου, που στρατεύονται στη βρώμικη αντιΚΚΕ προπαγάνδα της κυβέρνησης, με αφορμή τη ΝΑΤΟική Συμφωνία των Πρεσπών.
Το πιο φαιδρό απ' όσα γράφουν όλοι αυτοί και αναπαράγει το «Documento», είναι ότι με τη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, που την επέβαλε ο ευρωατλαντικός σχεδιασμός για την ένταξη όλων των βαλκανικών χωρών σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, βρίσκουν δικαίωση τα οράματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, τον οποίο παρεμπιπτόντως έχουν αποκηρύξει η ανανεωτική αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ (να τους θυμίσουμε τι έλεγαν ο Φαράκος και ο Κύρκος;).

Τι βλέπουν στις μυστικές δημοσκοπήσεις οι Συριζαίοι και λυσσομανάνε για το ΚΚΕ

H αλήθεια είναι πως εκ πρώτης όψεως δυσκολεύεται κανείς να ερμηνεύσει όλο αυτό τον καταιγισμό αντι – ΚΚΕ προπαγάνδας των τελευταίων ημερών. 
Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που απέφευγε συστηματικά την απευθείας αντιπαράθεση με το κόμμα, αφιέρωσε σημαντικό κομμάτι της ομιλίας για να επιτεθεί σε αυτό. 
Μπορεί οι επίσημες μετρήσεις να εμφανίζουν κάποια ανοδική τάση του κόμματος, όχι όμως τέτοια που να δικαιολογεί έναν τέτοιο πανικό στου Μαξίμου.