Σελίδες

26 Ιαν 2019

Ο καμμενοπρωθυπουργός απαγγέλει Καρτερό...

Με ή χωρίς γραβάτα, το κουστουμάκι της ιστορίας που φόρεσε ο Τσίπρας και η ευρωΝΑΤΟική παρέα του είναι πάνω του και δανεικό και στενό και στραβοκουμπωμένο. 
Μπήκε σ' ένα ιδεολογικό καρναβάλι, όχι μόνο για το «μακεδονικό», αλλά και για κάθε μορφής μικροπολιτική προεκλογική συναλλαγή, ψάχνοντας επειγόντως κορνιζάδικο για να βάλει τη φωτογραφία των αρχαγγέλων του Ζάεφ - Σόρος, που τραβήχτηκε μόλις χτες, όταν άνοιξαν οι ουρανοί για να πέσουν οι επόμενες βόμβες γραφίτη και απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Δυτική Βαλκανική. Και η Δυτική Βαλκανική είναι το υπό ανακατασκευή φαιό νταμάρι, όπου ήδη φτύνουν βρίζοντας ξένοι φαντάροι. 
Σ' αυτό το νταμάρι ο Αλέξης, τέσσερα χρόνια καμμενοπρωθυπουργός, απαγγέλει Καρτερό, φορώντας μανδύα υποψήφιου νομπελίστα, πεπεισμένος ότι έτσι εξασφαλίζει μια θέση απ' αυτές, που ανέκαθεν κρατάνε στην πρώτη σειρά για τις μαριονέτες τους οι Ιερές Συμμαχίες και οι Εμποροι των Εθνών.

Οι κομμουνιστές και η… «βεβήλωση» της Ακρόπολης

   Η κίνηση των μελών του ΚΚΕ να αναρτήσουν πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών με το σύνθημα «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, Όχι στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, Οχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, Ναι στη φιλία, αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών», γραμμένο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, ενόχλησε.

    Έγινε λόγος για χαμηλού επιπέδου «εικαστική παρέμβαση», για «αφισορύπανση» του ναού, ακόμα και για «βεβήλωση» (!) της Ακρόπολης από το ΚΚΕ…