Σελίδες

14 Ιαν 2019

Ο ακροδεξιός Καμμένος και τα «όργανα» (Παπάγος, Πλαστήρας, Καραμανλής, Παπανδρέου) του… «διεθνούς κομμουνισμού»!

    Είχαμε ακούσει τα πάντα. Αλλά ότι ο Πιπινέλης και ο Παπάγος, ο Τσαλδάρης και ο Σοφ.Βενιζέλος, ο Πλαστήρας και ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Καραμανλής  και ο Ράλλης έδρασαν στο «Μακεδονικό» περίπου σαν «όργανα» του… «διεθνούς κομμουνισμού», αυτό μόνο ως παραλήρημα ενός ψεκασμένου θα μπορούσε να ακουστεί. Και ακούστηκε! Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή:
    Ο Καμμένος, ο ακροδεξιός συνεταίρος μέχρι χτες του κ.Τσίπρα, ο κύριος που κατηγορούσε τους ομοίους του ότι υπέγραφαν μνημόνια στα τέσσερα ενώ αυτός τα υπέγραψε… όρθιος, ο ίδιος που ως υπουργός Αμυνας μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περιδιάβαινε σε ένδειξη «πατριωτισμού» τα ακριτικά νησιά έχοντας συνοδεία τους ναζί Κασιδιάρη και Παππά, κατά την ανακοίνωσή της παραίτησής του, και παρά το δράμα του για την αποκόλλησή του από την καρέκλα, φρόντισε να παράσχει τόσο τα πολιτικά όσο και τα… ιστορικά του διαπιστευτήρια.

Ο ελληνικός λαός να κάνει την πραγματική «διαφορά» με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:
«Το παζάρι των προηγούμενων ημερών ανάμεσα σε Τσίπρα - Καμμένο κατέληξε στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή. Πρόκειται για μια εξέλιξη που βολεύει και τους δύο, καθώς δίνει τη δυνατότητα αφ' ενός στον κ. Τσίπρα να διασώσει την κυβέρνησή του, με τις ψήφους βουλευτών των ΑΝΕΛ και αφ' ετέρου στον κ. Καμμένο να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, εμφανιζόμενος ότι αντιστέκεται σε μια πολιτική στην οποία έβαλε πλάτη όλο το προηγούμενο διάστημα.
Άλλωστε, η Συμφωνία των Πρεσπών, που αποτέλεσε τον καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων, είναι μια βασική πλευρά των συνολικότερων αμερικανοΝΑΤΟικών σχεδιασμών στην περιοχή, τους οποίους τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος υπηρέτησαν με πολύ μεγάλη συνέπεια, φτάνοντας στο σημείο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια απέραντη στρατιωτική αμερικανοΝΑΤΟική βάση.