Σελίδες

15 Νοε 2019

Κώστας Κάππος δεν είσαι κι ούτε θα γίνεις ποτέ, φασιστάκο

Το κακό και το δυστύχημα φασιστάκο, δεν είναι αυτά που λες ούτε οι κάποιες χιλιάδες… κυρ-Παντελήδες της καρπαζιάς και της ρουφιανιάς που σου έκαναν λαικ και κοινοποίησαν το ανιστόρητο, ανακριβέστατο, απλοϊκότατο και επιεικώς βλακώδες παραλήρημά σου. Το κακό και η προσβολή είναι ότι σε λένε -αν σε λένε- ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ.
Καθώς αυτό το ΟΝΟΜΑ είναι συνυφασμένο με τον αγώνα για την ελευθερία, την δημοκρατία και κυρίως την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.



Μάθε λοιπόν φασιστάκο, ότι εκτός από σένα που απειλείς από το… πληκτρολόγιο τον πιτσιρικά που… τολμάει να σηκώσει το δάχτυλο στον αστυνομικό τι… θα πάθαινε αν τόκανε αυτό επί χούντας, ότι επί χούντας ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΠΟΣ, που ΤΟΛΜΗΣΕ και σήκωσε όχι μόνο το δάχτυλο αλλά ολόκληρο το ΑΝΑΣΤΗΜΑ του στην χούντα και τα σκυλιά της και σ’ αυτά με την στολή και σε κάτι άλλα σαν και σένα με… πολιτικά. Κι η Χούντα νόμισε πως αν του κάνει αυτό που απείλησες τον πιτσιρικά ότι θα πάθει, του τόκανε και έκανε όλο του το κορμί όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, θα τον λύγιζε, θα τον έσπαγε και θα τον εξαφάνιζε κι αυτόν και τις ιδέες του.
Μόνο που δεν κατάφερε ΤΙΠΟΤΑ.
Καθώς ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΠΟΣ όπως και οι χιλιάδες που ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ στους φασίστες, στους τυράννους και στους “δικτάτορες με τον μανδύα της δημοκρατίας και του ταξικού κράτους” έμεινε μεν σημαδεμένος αλλά έμεινε ΟΡΘΙΟΣ, ενώ οι βασανιστές του σέρνονται ακόμα σαν σκουλήκια και παράσιτα στη ζωή.


Κι όχι μόνο στάθηκε ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΡΘΙΟΣ, αλλά ακόμα και τώρα που πέθανε ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.
Γιατί μ’ αυτό το φόβο ζείτε.
Κι αυτό πάτε να προλάβετε.
Μήπως και ο… πιτσιρικάς της φωτογραφίας τελικά επιλέξει να γίνει ένας ακόμα ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΠΟΣ σαν τον… σημαδεμένο της φωτο και όχι ένας Κώστας Κάπος της σειράς και της ρουφιανιάς του πληκτρολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου