Σελίδες

28 Νοε 2019

Τζήμερος: ένας νεοναζί με κουστούμι...

HEIL TSSIMEROS

Το τζημεροφασιστοανθρωπάριο, το ναζίδι με κουστούμι, ο ανθυποΚασιδιάρης κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τον Γ. Πρωτούλη, περ. σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου!!!



Τον συνηθισμένο αντικομμουνιστικό εμετό του ξέρασε και πάλι, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου το γνωστό φασιστοειδές Τζήμερος. Όπως κάνει κάθε φορά, με την ανοχή της διοίκησης της Περιφέρειας και του προεδρείου, σε μία άσχετη παρέμβαση, χρησιμοποίησε άθλιους χαρακτηρισμούς κατά των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Η αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακού συμβούλου, ήταν άμεση. «Μπορεί να θέλετε έναν γελωτοποιό αντικομμουνιστή σε ένα όργανο σαν το Περιφερειακό Συμβούλιο να σας κάνει αυτήν τη δουλειά. Όμως, δεν θα ανεχτούμε ξανά έναν ναζί με κουστούμι, έναν φασίστα με κουστούμι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κάθε φορά να μας επιτίθεται με χαρακτηρισμούς». Και απευθυνόμενος στο προεδρείο και τη διοίκηση της Περιφέρειας, ξεκαθάρισε: «Πάρτε μέτρα. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στον εμετικό αντικομμουνισμό από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη».

Στη συνέχεια το φασιστοειδές Τζήμερος κάλεσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί μπήκαν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και καθ’ υπόδειξιν του Τζήμερου έψαχναν για να συλλάβουν συμβούλους! Μετά τις έντονες αντιδράσεις περιφερειακών συμβούλων αποχώρησαν αλλά επανήλθαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία.
Η άθλια παρέμβαση Τζήμερου έγινε μετά την
τοποθέτηση του Γιάννη Πρωτούλη, στο δεύτερο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα, κατά την οποία είχε εκφράσει τη διαφωνία του στην παράταση του ωραρίου στο Αιγάλεω τη μέρα που θα στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το δήμο. Συγκεκριμένα, ο Γ. Πρωτούλης εξέφρασε τη διαφωνία του και γνωστοποίησε ότι ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων διαφωνεί με την παράταση του ωραρίου. «Δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκλείσουμε εργαζόμενους με τις οικογένειές τους να πάνε με τα παιδιά τους σε μια εορταστική εκδήλωση και να βαράνε σκοπιά μέχρι τις 11 η ώρα στα μαγαζιά. Αυτές τις μέρες χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι δουλεύουν από το πρωί ως τη νύχτα. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος για κανένα ωράριο. Ακόμα κι αυτά τα απαράδεκτα ωράρια που ψηφίστηκαν τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν τηρούνται. Ως Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν δικαιώματα που δεν μπορούμε να τα ακουμπήσουμε».

Το ξέσπασμα του Πρωτούλη στον οχετό του φασίστα Τζήμερου – Το βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα


Μπορεί να έχει υποστεί κοπτοραπτική, αφού το ανέβασε ο λογαριασμός της “Δημιουργίας Ξανά” στο Youtube, και να λείπει το βασικό -που είναι η πρόκληση του Τζήμερου.
Μπορεί να παραπέμπει σε σχεδιασμένη προβοκάτσια, αφού το κινητό της συζύγου του μάνατζερ είχε αρχίσει από νωρίς την καταγραφή, ενώ στο τέλος ο Τζήμερος ρωτάει τη σύζυγό του: “το πήρες, το πήρες;”.
Στην πράξη όμως πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ήθελαν ή φαντάζονταν ο φασίστας Τζήμερος και οι όμοιοί του.
Στο βίντεο αυτό δε βλέπουμε το χυδαίο φασιστικό λόγο του Τζήμερου που στοχοποιεί εμμονικά το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, για να δικαιολογήσει πολιτικά την ύπαρξή του. Δε βλέπουμε δηλαδή την αιτία που προκάλεσε το επεισόδιο.
Βλέπουμε, όμως, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα (παρά το μοντάζ και την κοπτοραπτική) από το ξέσπασμα του Γιάννη Πρωτούλη. Ακούμε άλλους περιφερειακούς συμβούλους να τον χειροκροτούν καθώς απαντά στο φασιστοειδές. Ακούμε τον Πρωτούλη να λέει στον Τζήμερο πως θα τον κάνει ρεντίκολο και δε θα έχει πού να κρυφτεί. Και τέλος, να απευθύνεται στον Τζήμερο και τη σύζυγό του, προκαλώντας τους να ανεβάσουν στο διαδίκτυο, αν τολμάνε, αυτά που λέει.
Τελικά το ζεύγος ανταποκρίθηκε εν μέρει μόνο, αφού φρόντισε να πετσοκόψει τις σκηνές και προπαντός τον χυδαίο, εμπρηστικό λόγο του κατ’ επάγγελμα προβοκάτορα πολιτικάντη. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να πετύχουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδίωκαν. Και όσοι δεν είναι φασίστες, δεν μπορεί παρά να χαίρονται με αυτό το βίντεο και την αντίδραση του Γιάννη Πρωτούλη απέναντι σε έναν νεοναζί με κοστούμι…
τα σκατά που έχει στο κεφάλι του πλημμύρισαν κι άρχισαν να τρέχουν!
Υστερόγραφο:
Μαντέψτε ποιοι ήταν οι πολιτικοί σύμμαχοι του Τζήμερου, που πήραν το μέρος του.


Α καλά, μιλάμε για σκουπίδι ισάξιο των χρυσαυγητών. Μεχρί εκεί. Παραπάνω δεν μπορεί. Απορώ με τα βούρλα που χειροκροτάγανε.
Κι όμως φίλε, ο σύμβουλος της ΧΑ, Ασημακόπουλος, ήταν ο μόνος που ζήτησε να καταδικάσει η Περιφέρεια την επίθεση. Όλοι οι άλλοι, ισαποστασάκηδες.













«Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει»

«Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει», κάνει λόγο ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με αφορμή το νέο αντικομμουνιστικό ντελίριο του «φασίστα με κοστούμι» Θ. Τζήμερου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αττικής στο οποίο υπήρξε θέμα με περιεχόμενο την παράταση του ωραρίου για τους εμποροϋπαλλήλους στο Αιγάλεω.

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σημειώνει:

«Οι εμποροϋπάλληλοι έχουμε μπουχτίσει από τις “Λευκές Νύχτες”, τις εκπτωτικές περιόδους που γινόμαστε λάστιχο, την κυριακάτικη εργασία που γενικεύεται, τις μέρες πριν και μετά τη “Μαύρη” Παρασκευή. Μπροστά στην εορταστική περίοδο και στις απογραφές ξεχνάμε τι σημαίνει ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος, οικογένεια, προσωπική ζωή.

Μπροστά σε όλη αυτή την πραγματικότητα, δεν μας έφταναν τα αφεντικά και ο εργοδοτικός συνδικαλισμός που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχουμε και τους κουστουμαρισμένους Νάρκισσους που νομίζουν πως η Γη γυρίζει γύρω τους.

Όταν δεν σκίζει αφίσες και δεν στέλνει επιστολές στην Μέρκελ, ο σύγχρονος διανοητής του πληκτρολογίου, βγάζει χολή στο άκουσμα των λέξεων εργατικά δικαιώματα και διεκδίκηση.

Για τους γραφικούς ντίλερ των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μόνο χλεύη αξίζει».


Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο Περιφερειάρχης υπερασπίζεται τον γνωστό φασίστα. Στην πράξη ο Τζήμερος είναι περιφερειακός σύμβουλος του Πατούλη”

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στην άθλια ανακοίνωση στήριξης, κατ’ ουσίαν, του Πατούλη στον Τζήμερο, που ουσιαστικά φέρεται σαν Περιφερειακός του Σύμβουλος, παρά σαν επικεφαλής παράταξης.
«Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αν και απών, από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έβγαλε ανακοίνωση για να υπερασπιστεί το γνωστό φασίστα Τζήμερο, που συστηματικά βρίζει και δημιουργεί επεισόδια τόσο στην παρούσα, όσο και στην προηγούμενη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Να θυμίσουμε ότι μαζί ψήφισαν τα εγκλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, γεμίζοντας την Αττική με νέες χωματερές στη Φυλή, στο Γραμματικό και σε όλα τα ανενεργά λατομεία. Μαζί έχουν ψηφίσει όλες τις κρίσιμες αντιλαϊκές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το κίνητρο του Πατούλη είναι να καλύψει τον Τζήμερο που μόνο στα λόγια είναι “επικεφαλής παράταξης”. Στην πράξη είναι περιφερειακός σύμβουλος του. Να τη χαίρεται την καινούρια της μεταγραφή η παράταξη της ΝΔ.


***

Πιο Τζήμερος δεν υπάρχει!

Γιατί;

Διότι το ανώτατο στάδιο του Τζημεροναζιδίου δεν μπορεί να είναι κανένα άλλο από τον ίδιο Τζήμερο!!!



8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/19, 10:17 π.μ.

    Ο ανθυποφασίστας Τζήμερος κατάφερε πάλι να πάρει μια «κουτσουλιά» δημοσιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/19, 11:35 π.μ.

    Χτυπώντας γυναικες τα παει καλυτερα ο Τζημερος, να τα λεμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/19, 11:39 π.μ.

    Τζήμερος-ναζί το ίδιο μαγαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/19, 11:43 π.μ.

    Αλληλοσυγχαίρονται Τζήμερος, Παναγιώταρος κ Μπογδάνος κ αυτό είναι η πιο ναζιστική προσφορά της black Friday...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/19, 12:22 μ.μ.

    Για το μόνο που μπορεί να αναρωτιέμαι είναι αν άξιζε το σάλιο που χαράμισε ο Πρωτούλης για να τον φτύσει.
    Αν θα άξίζει μια αντιμετώπιση ο Τζήμερος πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή που δέχτηκε στο παρελθόν από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης».
    Έγραφε τότε ο ναζιστοτζήμερος:
    «Ακόμα μού πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/19, 12:59 μ.μ.

    Να θυμηθούμε λίγο ποιος είναι o τζήμερος:
    “Η ρητορική του έχει χαρακτηριστεί ως ακροδεξιά, ισλαμοφοβική και αντικομμουνιστική. Του έχει επίσης ασκηθεί κριτική για το ότι λειτουργούσε το κόμμα του προσωποκεντρικά”.
    Η στάση του έχει χαρακτηριστεί αντιμεταναστευτική, ενώ πρόσβαλε τους Μουσουλμάνους, ειρωνεύτηκε νεκρούς, έβρισε το δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα, τη μητέρα του, δεν θέλει Ρομά, δημοσίους υπαλλήλους, πρόσφυγες, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα κλπ. Είναι αυτός που δεν γουστάρει ούτε τους Έλληνες όταν είναι φτωχοί.
    Θυμίζουμε τις ειρωνικές δηλώσεις του για τα νεκρά παιδιά από μαγκάλι.
    Και φυσικά ως γνήσιος δεξιός ήθελε πραξικόπημα. Καλούσε σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» στην περίπτωση μη συμφωνίας της Κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές τον Ιούλιο του 2015! Αλήθεια τι έγινε μ' αυτό; Βγήκε λάδι;

    Χώρια το πόσο καλός Γερμανός πατριώτης είναι: Είναι γνωστή η επιστολή του προς την ομοσπονδιακή καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία μεταξύ άλλων την καλούσε να μη στείλει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα εάν η χώρα δεν προχωρούσε πρώτα σε μεταρρυθμίσεις!
    Κι αυτά είναι λίγα μόνο από τα έργα και τα λόγια του.

    Για όσους φασίστες τον υπερασπίζονται και καταδικάζουν το ΚΚΕ, να θυμίσω πως ήταν υπέρ των χαστουκιών του Κασίδα στη συντρόφισσα Λιάνα.
    Ε ας πει κι αυτός ένα καφεδάκι. Όπου να 'ναι έρχεται και το παξιμάδι.
    Ο καφές άργησε πολύ. Έπρεπε να είχαμε κεράσει τον Τζήμερο εδώ και χρόνια, όταν πχ βιαιοπράγησε εναντίον της συμβούλου και στελέχους του ΚΚΕ Αλεξάνδρας Μπαλού.
    Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ. Οπότε θερμά συγχαρητήρια στο σύντροφο που τον κέρασε. Ελπίζω να ήταν, όπως ακριβώς τον έπινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/19, 6:38 μ.μ.

    Χρυσή Αυγή και Βελόπουλος υπέρ του φασίστα Τζήμερου (Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα…)
    Πέραν του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, την στήριξη τους στον κοστουμαρισμένο ναζί Τζήμερο έσπευσαν να παρέχουν οι εγκληματίες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής.
    Η παράταξη των χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής υιοθέτησε πλήρως τα αντικομμουνιστικά εμέσματα του Τζήμερου, με τον υπόδικο χρυσαυγίτη Ηλ. Παναγιώταρο να επιβεβαιώνει το γεγονός στο twitter.
    Οι φασίστες τους φασίστες θα στηρίξουν. Άλλωστε, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/19, 6:48 μ.μ.

    Τον φασίστα κι’ αν τον φτύνεις, το σάλιο σου χαλάς.
    Αυτό ισχύει και για τον γνωστό και μη εξαιρετέο φασιστοειδές Τζήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή