Σελίδες

26 Αυγ 2019

Nαζιστικό σκουπίδι ο εκπροσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Μπορεί τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν συχνά-πυκνά τη φράση “επιχείρηση-σκούπα”, ποτέ άλλοτε όμως δεν είχε αποτυπωθεί τόσο γλαφυρά τι σημαίνουν αυτές οι εκκαθαρίσεις για την ΕΛ.ΑΣ, μέχρι τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ (της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων), Σταύρου Μπαλάσκα. Τις οποίες μπορεί να “απολαύσει” κανείς στο παρακάτω βίντεο.


Ένα δάχτυλο, εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχεδιασμό από τα επιτελεία της Αστυνομίας
Ακόμα και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, καταλαβαίνοντας πόσο άσχημα χτυπούσε η συγκεκριμένη φράση, οπότε ο Μπαλάσκας προχώρησε σε συμπληρωματική διευκρίνιση.
Δεν εννοούμε αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν μια σκόνη, η οποία μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα, αλλά δεν έχει έναν καίριο χαρακτήρα για τα Εξάρχεια. Εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις που είπε ο κ. Σπυρόπουλος, τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι. Όταν θ’ αρχίσουμε να μπαίνουμε και εκεί, τότε θα έχει πολύ δημοσιογραφικό ψωμί.
Τώρα μάλιστα. Γιατί στο ΣΚΑΪ τα πολύ ναζιστικά δεν τα μπορούν, οπότε η διευκρίνιση ήταν απαραίτητη.
Κάθε άνθρωπος είναι ιδιαίτερος, κάποιοι όμως μπορεί να είναι πιο ιδιαίτεροι από άλλους, να χάνουν την ανθρώπινη ιδιότητά τους και να συγκαταλέγονται πλέον στην κατηγορία “σκουπίδια”, που θα έρθει η αθόρυβη σκούπα της Delonghi ΕΛ.ΑΣ να τους ρουφήξει. Αλλά με αυτό εννοεί κάτι ανθρώπινα σκουπίδια (ακροαριστερούς, αναρχικούς κτλ), όχι τους μετανάστες. Αυτοί είναι απλώς σκόνη, ενοχλητική μεν, όχι όμως καίρια. Εκεί θα μπορούσε το κανάλι να βάλει ως μουσική υπόκρουση το “Dust In the Wind“, για να αναδείξουν την ποιητική διάθεση του Μπαλάσκα, αλλά δυστυχώς οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είχαν την απαραίτητη ετοιμότητα.
Δε θα αργήσει βέβαια και η ώρα του “ξεσκονίσματος”, μετά την ηλεκτρική σκούπα, που έθεσε σε λειτουργία η κυβέρνηση. Να ξεβρωμίσει ο τόπος, όπως θα έλεγαν κάποιες νεοναζιστικές, υπόδικες ψυχές…
Να υπενθυμίσουμε, πάντως, πως δεν πρόκειται για κάποιο “στιγμιαίο ολίσθημα” του Μπαλάσκα, αλλά για συνειδητές δηλώσεις, όπως έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν, πχ τον περασμένο Ιούλιο, όταν έλεγε πως εφόσον δοθεί η εντολή από την κυβέρνηση στην αστυνομία, δε θα μείνει κουνούπι στα Εξάρχεια. Από τότε προφανώς τα κουνούπια αναβαθμίστηκαν κι έγιναν σκόνη και σκουπίδια…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/8/19, 11:49 π.μ.

    Η μόνη ίσως φορά που οι μπάτσοι πραγματοποίησαν καλά την δουλειά τους ήταν τότε που έκαναν τούμπανο στο ξύλο τον συνάδελφό τους μπατσοσυνδικαλιστή Σταύρο Μπαλάσκα, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή