Σελίδες

3 Απρ 2019

Η ομερτά της μαφίας επιβάλλει να είναι έξω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ ακόμη και τα ΜΜΕ!

Στην καταγγελία του σημειώνει:
«Δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα.
Στο θωρακισμένο με μπράβους και σεκιούριτι ξενοδοχείο δεν χωράνε ούτε οι εργαζόμενοι, αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι. Η ομερτά της μαφίας επιβάλλει να είναι έξω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ ακόμη και τα ΜΜΕ.

Θέλουν να κρατήσουν τη σαπίλα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να μη δει κανείς τον εργοδότη να ψηφίζει σαν εκπρόσωπος εργατών.
Να μην αποκαλυφθεί η επανάληψη του φαινομένου της παρουσίας των δεκάδων φουσκωτών μέσα σε ένα ακόμη εργατικό συνέδριο.
Να ολοκληρωθεί χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας η αθλιότητα που έστησαν η ηγετική μαφία της ΓΣΕΕ μαζί με την κυβέρνηση και τα κόμματα που τους γέννησαν και τους στηρίζουν.
Η προσπάθειά τους είναι από χέρι καμένη. Είναι πλέον πολύ αργά για τους εργατοπατέρες.
Τους έχει πάρει χαμπάρι το πανελλήνιο, στην Καλαμάτα, στη Ρόδο, στην Αθήνα, στην Πάτρα, παντού.
Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι να ψάξουν από τώρα σε ποιο ερημονήσι του Ειρηνικού θα κάνουν το επόμενο συνέδριο-παρωδία».
Μία ακόμα απόδειξη για το τι είδους «συνέδριο» ετοιμάζεται να στήσει αύριο στη Ρόδο η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ, αποτελεί η πρωτάκουστη προσπάθειά της να αποκλείσει τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης από την κάλυψή του.
Όπως καταγγέλλουν δημοσιογράφοι, σε επικοινωνία που είχαν με το Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ, τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα μέσο ενημέρωσης στο χώρο του συνεδρίου, με την επισήμανση μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος δημοσιογραφικής κάλυψης αφού «θα γίνουν μόνο αρχαιρεσίες».
Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ) δεν σκοπεύει να κάνει κανένα συνέδριο: Θέλει να στήσει αποκλειστικά μία κάλπη, με προαποφασισμένη σύνθεση και προαποφασισμένο αποτέλεσμα, με όλους τους νόθους και τους εργοδότες να ψηφίζουν ανενόχλητοι ως «εκπρόσωποι των εργατών», κεκλεισμένων των θυρών, για να μην αποκαλύπτονται οι αθλιότητές τους και με τους μπράβους να παραφυλάνε γύρω - γύρω...
Μετά κι απ' αυτήν την εξέλιξη, ο «Ριζοσπάστης» επικοινώνησε με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ. Κατήγγειλε την προσπάθεια αποκλεισμού των δημοσιογράφων από την ηγεσία της ΓΣΕΕ και ζήτησε την παρέμβαση της Ενωσης για να διασφαλιστεί η δημοσιογραφική κάλυψη του συνεδρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο «Ριζοσπάστης» λίγο αργότερα, η ηγεσία της ΓΣΕΕ απάντησε στην ΕΣΗΕΑ ότι θα επιτρέψει την παρουσία δημοσιογράφων μόνο αφού ολοκληρωθούν οι αρχαιρεσίες για εφορευτική επιτροπή! Στόχος τους είναι δηλαδή να ολοκληρώσουν το αίσχος της νοθείας με τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων - «μαϊμού» πίσω από κλειστές πόρτες, για να μη μάθουν οι εργαζόμενοι τις βρωμιές τους.
Όπως μεταφέρθηκε και στην ΕΣΗΕΑ, η απαίτηση του «Ριζοσπάστη» είναι αδιαπραγμάτευτη: Να διασφαλίσει η Ένωση την ανεμπόδιστη παρουσία των δημοσιογράφων σε όλες της διαδικασίες του συνεδρίου, να μην νομιμοποιήσει τον αποκλεισμό που προσπαθεί να επιβάλλει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/4/19, 9:36 μ.μ.

    Και στην Καλαμάτα και στη Ρόδο και με μπράβους και με μπάτσους και με εργοδότες και με νόθους και με πούλμαν και με πλοία και με απειλές και με ψέμματα και με Παναγόπουλους και με Καραγεωργόπουλους και με ΠΑΣΚΕ και με ΔΑΚΕ και με ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΜΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή