Σελίδες

25 Μαρ 2019

Τα «αριστερά» ΜΑΤ κατά του «εχθρού λαού» της Καλλιθέας (video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ της «προόδου» για ακόμη μία φορά προστάτευσε κουκουλοφόρους χρυσαυγίτες που χαιρετούσαν ναζιστικά χτυπώντας άγρια τους εργαζόμενους.

Τρομοκρατική επίθεση με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, γκλομπ και χημικά, δέχθηκε η κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εργαζόμενοι της περιοχής, σήμερα το πρωί. Η κινητοποίηση έγινε από το λαό της πόλης, μετά από κάλεσμα σωματείων και άλλων φορέων ενάντια στην παρουσία φασιστών της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την 25η Μαρτίου. Με την ανοχή και την προστασία της Αστυνομίας η σχεδιασμένη εμφάνιση των φασιστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τα ΜΑΤ να τους προστατεύσουν και τους δίνει μικρόφωνο στην ΕΡΤ.
Το παιχνίδι ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α. καλά κρατεί. Ο ένας σωσίβια λέμβος του άλλου. Κατά τα άλλα λένε "ή ΣΥΡΙΖΑ ή νεοναζί"!!!


Η ΝΔ "παίζει"με τα συνθήματα της Χ.Α. για να κάνει αντιπολίτευση με τη δήθεν λαϊκή οργή, ο ΣΥΡΙΖΑ "παίζει" με τη Χ.Α. για να κόβει ψήφους από τη Ν.Δ και για να φαίνεται προοδευτικός, τα αφεντικά "παίζουν" με τη Χ.Α για να στήνουν σωματεία και να παραμένουν οι εργαζόμενοι ακίνδυνοι.
Ο Φασισμός είναι συστημικό εργαλείο, βολεύει σχεδόν τους πάντες και αντλεί ιδεολογικές αρχές από το επίσημο συστημικό αφήγημα. Κανείς δεν θέλει πραγματικά να συγκρουστεί μαζί του αν δεν θέλει να συγκρουστεί ριζικά με το ίδιο το κοινωνικο-οικονομικό υπάρχον σύστημα.


Τα «αριστερά» ΜΑΤ κατά του «εχθρού λαού» της Καλλιθέας...


Με την άμεση και αποφασιστική κινητοποίηση των σωματείων οι φασίστες εκδιώχθηκαν και πήγαν στα μουλωχτά να ανοίξουν τα πανό τους μακρυά από το χώρο της διαδήλωσης, προστατευμένοι από την αστυνομία.
Χαιρετούσαν μάλιστα ναζιστικά, υπενθυμίζοντας τις καταγωγές τους.
Αντί η Αστυνομία να επιχειρήσει ενάντια στους κουκουλοφόρους εγκληματίες, χτύπησε αναίτια και άγρια τους εργαζόμενους της περιοχής που πήραν την απόφαση να τους εμποδίσουν.
Το αποτέλεσμα της αστυνομικής επίθεσης ήταν να τραυματιστούν εργαζόμενοι, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων της πόλης.
Η ανοιχτή αυτή πρόκληση απέναντι στο λαό της Καλλιθέας, που βαραίνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώθηκε από την απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος στις διαμαρτυρίες των κατοίκων, ο οποίος κάνοντας ότι δεν βλέπει τους φασίστες κουκουλοφόρους, είπε ότι:
«Η Αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της».
Τα «αριστερά» ΜΑΤ κατά του «εχθρού λαού» της Καλλιθέας
Συνέλληνας ναζί σε απόγνωση, παρέα με ασφαλίτη, μας δείχνει οτι το μόνο μέρος στο σώμα του, που του σηκώνεται, είναι το χέρι

Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσε ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που κατήγγειλε την προστασία που παρείχε η Αστυνομία στους φασίστες, αναδεικνύοντας τις ευθύνες κυβέρνησης και δημοτικής αρχής για την επίθεση στους εργαζόμενους.

Δήλωση του Γιάννη Πρωτούλη

Σε δήλωση του ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την παρουσία των χρυσαυγιτών στην Καλλιθέα τόνισε:
«Οι φασίστες εγκληματίες, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών καταδοτών, οι προδότες του λαού μας δεν έχουν καμιά θέση δίπλα σε επετείους όπως η 25η Μάρτη.
Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το χτύπημα των εργαζόμενων από τα ΜΑΤ στην Καλλιθέα, όπως και για την προστασία που παρείχε στους ναζί της Χρυσής Αυγής, ώστε να διαδώσουν τα άθλια σύμβολά τους.
Ο λαός με την κινητοποίησή του πρέπει να απομονώσει τους φασίστες να τους διώξει από κάθε γειτονιά, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν».




Καταγγελία και από το ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ κατά σωματείων και φορέων


Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ κατά σωματείων και φορέων στην Καλλιθέα αναφέρονται τα εξής:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθέακατά τη διάρκεια προσπάθειας σωματείων και φορέων της περιοχής, να εμποδίσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, που επιχείρησαν να πάρουν μέρος στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εμφανιζόμενοι να χαιρετούν ναζιστικά και να φωνάζουν εμετικά φασιστικά και αντικομμουνιστικά συνθήματα.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, όχι μόνο άφησαν ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους – κρανοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά στράφηκαν εναντίον του κόσμου
που διαμαρτυρόταν για την παρουσία τους και χτύπησαν με μένος την αντιφασιστική συγκέντρωση, 
με γκλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματίες, 4 εκ των οποίων έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, με διάφορους τρόπους ρίχνει νερό στον μύλο του εθνικισμού, προκειμένου να τους αξιοποιεί στα διάφορα πολιτικά της παιχνίδια, για τη συγκρότηση δήθεν αντιφασιστικών μετώπων.
Ενώ, μεγάλες είναι οι ευθύνες και της δημοτικής αρχής Καλλιθέας, που με τη στάση ανοχής που κρατάει απέναντι στην Χρυσή Αυγή, έχει δώσει αέρα στα πανιά της.
Για τα παραπάνω απαράδεκτα γεγονότα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης προέβη σε παρέμβαση και καταγγελία προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη».




Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου