Σελίδες

9 Μαρ 2019

Όλη η αλήθεια για το «κομμένο» άρμα των συριζαίων!

Σύμφωνα με «αποκλειστικές πληροφορίες» μετά τις πιέσεις που δέχτηκε η Δημοτική Αρχή, φέτος ο καρνάβαλος δε θα καεί αλλά θα θαφτεί!

Έχουμε κάνει παράδοση κάθε καρναβάλι να απαντάμε αλλά και να αποκαλύπτουμε την αλήθεια σχετικά με τις κατηγορίες που εκτοξεύουν κάποιοι ενάντια στη Δημοτική Αρχή.
Όλη η αλήθεια για το «κομμένο» άρμα των συριζαίωνΚαι φέτος από εδώ θα μάθετε όλη την αλήθεια για το δήθεν κομμένο άρμα με τον Αμβρόσιο.
Όλα όσα λένε καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Το άρμα δε θα παρελάσει γιατί δεν ανήκει στον Δήμο αφού πριν μερικές εβδομάδες αγοράστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του ίδιου του Α. Τσίπρα.

Η συγκεκριμένη κατασκευή κρίθηκε ιδανική να πλαισιώσει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία μετώπου ενάντια στην ακροδεξιά ενόψει των εκλογών.
Η κατασκευή με τον Αμβρόσιο θα είναι προπομπός του μεγάλου άρματος ενάντια στην ακροδεξιά.
Πάνω στο άρμα θα είναι κάποιοι από αυτούς που συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας του μετώπου όπως: 
Η Κατερίνα Παπακώστα, που αποκαλούσε τους πρόσφυγες κατσαρίδες, ο Τέρενς Κουίκ και αλλά στελέχη από το κόμμα των ΑΝΕΛ.
Θα είναι, βέβαια, και όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που φημίζονται για τις μάχες ενάντια στην ακροδεξιά, κυρίως όσο συγκυβερνούσαν με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ.
Στο άρμα θα συμμετέχει και ο Νίκος Φίλης ντυμένος παπάς, για να διασκεδάσει τις φήμες ότι τον «έφαγαν» από το υπουργείο Παιδείας λόγω της κόντρας του με την εκκλησία.
Όλη η αλήθεια για το «κομμένο» άρμα των συριζαίωνΟ Αμερικανός πρέσβης, εκπρόσωπος του «διαβολικά καλού ακροδεξιού Τραμπ», παρόλο που έχει κληθεί για λογούς ασφάλειας δεν θα συμμετέχει.
Μετά την άρνηση του Δήμου Πατρέων «με απόφαση του Περισσού» να κατασκευάσει το ομοίωμά του, τη θέση του θα πάρει ο Κατρούγκαλος.
Από τα ηχεία του άρματος θα ακούγεται το άσμα «Δεν σου κάνω τον άγιο αχ, αμάρτησα…» που αναμένεται να επενδύσει μουσικά την εμβληματική μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
Το τμήμα συριζοτρόλ της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα καταγγέλλει ότι το άσμα έχει κοπεί από το καρναβάλι.
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Πάτρα οι βαρύτατες εκφράσεις του τμήματος συριζοτρόλ της ΝΕ που χαρακτήρισαν τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο «χουντικούς», «μεσαιωνικούς» και τους σύγκριναν με τον Χίτλερ.
Ακόμα όμως μεγαλύτερη αίσθηση έχει κάνει η ετοιμότητά τους, αφού είχαν έτοιμη και τη δεύτερη ανακοίνωση, σε περίπτωση που θα έβγαινε το άρμα, η οποία θα κατάγγελνε:
  • ότι δεν ήταν στο σχεδιασμό που κατατέθηκε πριν 10 μήνες,
  • ότι δεν είχαν ενημερωθεί στο ΔΣ, 
  • ότι η Δημοτική Αρχή αποφασίζει και διατάζει και είναι «χουντικοί», «μεσαιωνικοί», «χιτλερικοί» κτλ.
Όλη η αλήθεια για το «κομμένο» άρμα των συριζαίωνΜετά τη σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να μην αξιοποιήσουν τις «πληροφορίες» που είχαν ότι φέτος, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε η Δημοτική Αρχή, ο καρνάβαλος δε θα καεί αλλά θα θαφτεί!!
Σου λένε μην τα σκαλίζουμε γιατί πώς θα συνδυάσουμε ότι υποκύπτουν σε πιέσεις για ένα άρμα αλλά δεν έκαναν πίσω στην κατασκευή του αποτεφρωτηρίου. 
Είναι και αυτές οι κρατικές υπηρεσίες που έχουν χρησιμοποιήσει κάθε εμπόδιο που θα μπορούσαν να εφεύρουν για να καθυστερήσουν το συγκεκριμένο έργο.
Θα θυμηθούν ότι στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν ζητήθηκε να παρθεί η απόφαση ενάντια στη δίωξη του Κώστα Πελετίδη από την ΧΑ, των υποστηρικτών του Αμβρόσιου, σ(φ)ύριζαν αδιάφορα λέγοντας ότι θα αποφασίσει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη κτλ.
Ο τότε Υπ. Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μάλιστα δήλωσε στη βουλή ότι διαφωνεί με τις ενέργειες του Πελετίδη για να εισπράξει κολακευτικά λόγια από τους χρυσαυγίτες για τον «θεσμικό του ρόλο».
Τέλος, θορυβημένα τα συριζοτρόλ από την κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών στο καρναβάλι που τους χαλάει το αφήγημα της Δ.Α. που το καταστρέφει, ετοιμάζουν ημερίδα με θέμα: 
«Η αύξηση επισκεπτών στο καρναβάλι και η σύνδεσή της με την αύξηση του κατώτατου μισθού».
Όλη η αλήθεια για το «κομμένο» άρμα των συριζαίωνΤους σχετικούς πίνακες θα παρουσιάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Τώρα αν το άρμα των συριζαίων είναι της αισθητικής που είχαν πέρυσι θα επανέλθω.
Υ.Γ. Μην παραμυθιάζεστε από τους δήθεν και ντυθεί κανένας Αμβρόσιος και πάει να παρελάσει, γιατί τον βλέπει η Γεροβασίλη και θα τον συλλάβει προληπτικά!!!
Καλό καρναβάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου