Σελίδες

21 Μαρ 2019

Η συνδικαλιστική μαφία αναζητεί προστάτες στους μηχανισμούς καταστολής

Στις δυνάμεις καταστολής καταφεύγει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να διαφυλάξει τις καρέκλες και τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ, καθώς την Πέμπτη συναντήθηκε με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Παπακώστα.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Η συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, ξέροντας ότι στα εργοστάσια, στα γραφεία και τις επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς, πήρε σβάρνα τα υπουργεία και τα γραφεία των κομμάτων που επέβαλαν τα μνημόνια.

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο περιφερόμενος θίασος, που δήθεν εκπροσωπεί το εργατικό κίνημα, συναντήθηκε σήμερα με την υπουργό Παπακώστα "δια να επιβάλει την τάξιν".
Είναι αδίστακτοι!
Επειδή οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη, απευθύνονται στις δυνάμεις καταστολής, σε μπράβους και εταιρείες σεκιούριτι για να τους διαφυλάξουν τις καρέκλες και τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που δήθεν εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζόμενους δεν βρήκαν ούτε μισό σωματείο, ούτε 10 εργαζόμενους να τους στηρίξουν. Ούτε πριν, αλλά ούτε μετά το συνέδριο-φιάσκο της Καλαμάτας δεν βρέθηκε κανείς τους σε ένα χώρο δουλειάς, δεν έκαναν μια μαζική διαδικασία με εργαζόμενους. Κρύβονται στα υπουργεία, στα γραφεία των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και στα πολυτελή τους ξενοδοχεία.
Δεν θα τους περάσει!
Στις συγκεντρώσεις, περιοδείες που πραγματοποιούν τα συνδικάτα στους χώρους δουλειάς οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν και μας δίνουν το μήνυμα "συνεχίστε".
Οι σχεδιασμοί τους για συνέδριο φαστ-τρακ, στα κρυφά, για λίγους και εκλεκτούς, ώστε να επιβάλουν την εργοδοσία μέσα στα συνδικάτα για να περνάει η αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, θα αποτύχουν.
Και στου βοδιού το κέρατο να πάτε, μπροστά σας θα βρείτε τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα που παλεύουν για να σπάσει το απόστημα.
Για σωματεία εργατών - Όχι των εργοδοτών!».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/3/19, 7:52 μ.μ.

    Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα πραγματοποιηθεί τελικά το συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, το οποίο δεν άφησαν να πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα τα μέλη του ΠΑΜΕ προβαίνοντας σε τραμπουκισμούς. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας παραχωρεί την αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΑΔΑ προκειμένου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ να μπορέσει να διεξαγάγει το συνέδριό της χωρίς τον κίνδυνο του ΠΑΜΕ. Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια για να σταματήσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ να τον κατηγορεί ότι δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ και να αφήνει υπονοούμενα ότι στη στάση του υπάρχει κομμουνιστικό δάκτυλος. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση την πρόταση του αρχηγού της ΕΛΑΣ κι έτσι το συνέδριο της ΓΣΕΕ θα διεξαχθεί άμεσα. Στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, που θα γίνει στη ΓΑΔΑ, θα συμμετέχουν και νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του συνδικαλιστικού της Ασφάλειας, τους οποίους το ΠΑΜΕ δεν άφηνε μέχρι τώρα να συμμετέχουν.

    Οράτιος Μενιππίδης

    ΥΓ. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να γραφτούν και την Πρωταπριλιά, αλλά σ’ αυτόν τον τόπο κάθε ημέρα είναι Πρωταπριλιά. Όλα τα παραπάνω όμως θα μπορούσαν και να συμβούν στ’ αλήθεια, αφού η εργοδοτική αστυνομία και η εργοδοτική ΓΣΕΕ έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργοδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή